DATER IGJEN: - Jeg er glad for at hun har fått seg ny kjæreste, og er glad for at hun går videre i livet, sier Amy Winehouse' far, Mitch. Foto: Stella Pictures
DATER IGJEN: - Jeg er glad for at hun har fått seg ny kjæreste, og er glad for at hun går videre i livet, sier Amy Winehouse' far, Mitch. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg er glad for at hun har fått ny kjæreste

Skandalerockeren er observert med ny flamme.

Publisert
SEHER.NO: Skandalerockeren Amy Winehouse (26) er ikke lenger sammen med Blake Fielder-Civil. Nå satser hun heller på en helt annen mann, skriver The Sun.

«Rehab»-stjernen har blitt observert flere ganger ved «middagsbordet» sammen med filmregissøren Reg Travis. Winehouse har også blitt observert mens hun kysset ham utenfor sitt eget hjem i London.

- Amy liker virkelig Reg, og har datet ham i en god del uker nå. Han er en fin fyr med beina godt plantet på jorda. De snakker og ler om alt mellom himmel og jord. Nå flørter de til og med foran venner og familie også, sier en kilde til den engelske avisen.

Nyheten om Amys nye romanse kommer bare uker etter at hun brøt med eks-mannen Blake Fielder-Civil, som hun ble gjenforent med i starten av året.

En av dem som hyller de nye romanseopplysningene er 26-åringens far, Mitch Winehouse, som tidligere har gitt Blake skylden for Amys narkotikaproblemer.

- Jeg er glad for at hun har fått seg ny kjæreste, og er glad for at hun går videre i livet. Han er en normal og hyggelig mann, skryter han, ifølge Contactmusic.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Jeg har hatt forhold med kvinner
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer