- Jeg er glad for at dette året er over

Nysingle Khloe Kardashian gleder seg til et nytt år - og en ny start.

KLAR FOR EN NY START: Reality-babe Khloe Kardashian forteller til britiske Cosmopolitan at hun gleder seg til et nytt år. Foto: FameFlynet
KLAR FOR EN NY START: Reality-babe Khloe Kardashian forteller til britiske Cosmopolitan at hun gleder seg til et nytt år. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I desember ble det kjent at reality-stjernen Khloe Kardashian (29) og basketballspiller Lamar Odom (33) skilles etter fire år.

BERØMTE SØSTRE: Khloe, Kourtney og Kim Kardashian har tatt verden med storm med deres realityserier. Foto: FameFlynet
BERØMTE SØSTRE: Khloe, Kourtney og Kim Kardashian har tatt verden med storm med deres realityserier. Foto: FameFlynet Vis mer

I januarutgaven av britiske Cosmopolitan forteller den nysingle 29-åringen at hun ser fram mot et nytt år, og en ny start:

- Jeg elsker nyttår, og jeg elsker nye begynnelser. Jeg trenger en god fresh start; Jeg er glad for at dette året er over... Man lever bare én gang, så la oss gjøre denne ene gangen perfekt. Vi kan ikke rette opp i våre feil og skavanker, så la oss ha det gøy på veien. Du får ut av livet hva du selv gjør det til.

Rett etter bruddet oppsto det rykter om at Khloe hadde funnet lykken med sin personlige trener Matt Kemp (29). Men dette benekter Kardashian at er tilfelle:

 

I løpet av 2013 har den flotte 29-åringen gått ned flere kilo, og avslører til magasinet hva hennes nyttårsforsett er:

- Jeg tror jeg har gått ned rundt 13 kilo, og jeg føler meg veldig bra! Jeg har jobbet veldig mye med kroppen min, og nå tror jeg at det er på tide «å sexe» den opp litt. Mitt nyttårsforsett er å gå med magetopp til jeans. Det har jeg aldri gjort før, så nå er det på tide at det skjer.

LES OGSÅ: - Det har aldri vært noe annet enn kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer