- Jeg er glad de brukte gladpack

NRK-programlederen tenkte mest på renslighet da han så kjæresten kline til på TV.

<strong>KYSSET GJENNOM PLASTIKK:</strong> Slik så det ut da Live Nelvik kysset forfatter Hans Olav Lahlum gjennom et stykke plastikk i TV-serien «Dama til...» Foto: NRK
KYSSET GJENNOM PLASTIKK: Slik så det ut da Live Nelvik kysset forfatter Hans Olav Lahlum gjennom et stykke plastikk i TV-serien «Dama til...» Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Live Nelvik har fått mye skryt for sin TV-serie «Dama til..» på NRK, hvor hun i fjor høst testet hvordan det var å være sammen med mannlige kjendiser som SV-toppen Audun Lysebakken, forfatteren Hans Olav Lahlum og fotografen Per Heimly.

I et program kysset hun Lahlum gjennom et stykke plastikk, noe også hennes forlovede - Tore Sagen fra «Radioresepsjonen» på NRK P3 - fikk med seg.

Til bladet FHM sier Sagen at han tok kjærestens TV-romantikk med et smil, men er glad for at kysset ble gjort med beskyttelse.

- Om man ser på programmet er det ikke så ille. Men jeg er glad for at det er gladpack mellom Hans Olav Lahlum og forloveden min når de kliner. Det har mest med renslighet å gjøre.

Paret bekreftet i oktober til Se og Hør at de venter sitt første barn sammen til våren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå kommer NRK-babyen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer