- Jeg er ganske uglamorøs

Men på scenen er Reidun Sæther en ekte diva.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Reidun Sæther har i mange år hatt store musikalroller på ulike scener i Norge. Med sin imponerende stemmeprakt har hun blant annet spilt i «Cats», «Les Miserables», «Trollmannen fra Oz» og «We will Rock you». 

Nå er hun klar som «damen i sjøen» i «Monty Pyton»-musikalen Spamalot. Som stjerne i så mange store produksjoner skulle man nesten tro Sæther har fått divanykker, men hun forteller at privat er hun så langt fra en primadonna som man kommer.  

- Jeg er ganske uglamorøs og down to earth. Det er veldig lite sminking og pynting privat. Folk blir overrasket når de ser meg i denne rollen, for de er ikke vant til å se meg sånn, sier hun til Seoghør.no. 

Men «damen i sjøen» er en stor diva med frekke kostymer, og Reidun dukker blant annet opp i et åletrangt, glitrende tricot. 

- Det er inspirert av Cher på 1970-tallet, noe jeg har på meg i en Las Vegas-parodi. Jeg må jo by på det. Det er kjempegøy og det er fantastiske kostymer. Jeg har nytt kostyme hver gang jeg kommer ut på scenen, så det er mye mer der dette kommer fra. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det var fryktinngytende  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer