SKADET SEG: Unni Wilhelmsen gikk over ende på motorsykkelen. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
SKADET SEG: Unni Wilhelmsen gikk over ende på motorsykkelen. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås Vis mer

- Jeg er ganske skamslått

Den norske artisten havnet i motorsykkelulykke.

38SEHER.NO: For den norske artisten Unni Wilhelmsen (38) var uhellet ute da hun for en måned siden var ute med motorsykkelen.


- For fire uker siden gikk jeg i asfalten da jeg kjørte motorsykkel. Heldigvis landet jeg på en veske full av styredokumenter og klarte å karre meg hjem, men dagen etter måtte jeg på legevakta. Jeg er fortsatt ganske skamslått, men det kunne gått mye, mye verre, sier hun til Dagbladet.

Wilhelmsen er plateaktuell med albumet «7», som slippes på mandag. Der har hun designet coveret selv, forsiden som et terningkast seks, og baksiden som et terningkast en. Og hun forteller til avisen at hun er spent på anmeldelsene.

- Det er man jo alltid. Men jeg våknet en morgen for et halvt år siden med terningideen i hodet, og som gammel illustratør skjønte jeg at den var god og at jeg kunne lage omslaget selv. Jeg måtte bare lære meg PowerPoint først.

Men én ting er i hvert fall helt sikkert, skal man tro artisten.

- Jeg er ikke så innbilsk at jeg har gitt meg selv en sekser. Snur du plata, ser du en ener, sier hun til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Drømte aldri om å bli kjendis