HADDE DET GØY: - Jeg kjenner at jeg kan tulle med bildet som mange har av meg. Jeg visste ikke helt hva jeg holdt på med, men jeg forsøkte bare å ha det gøy, sier Megan Fox om rollen i "Jennifer's Body". Foto: All Over Press
HADDE DET GØY: - Jeg kjenner at jeg kan tulle med bildet som mange har av meg. Jeg visste ikke helt hva jeg holdt på med, men jeg forsøkte bare å ha det gøy, sier Megan Fox om rollen i "Jennifer's Body". Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er ganske sexy

Men denne gangen snakker ikke superstjernen om nakenbildene.

SEHER.NO: Under innspillingen av Megan Fox' (23) siste film, "Jennifer's Body", klarte paparazzifotografer å snike seg inn på settet for å ta bilder av skuespillerinnen. Kort tid etterpå dukket flere toppløsbilder av "Transformers"-stjernen opp på nettet.

Tidligere har 23-åringen sagt at det som skjedde den gang er et av hennes verste mareritt. Men nå er det hele et avsluttet kapittel, og superstjernen fokuserer nemlig heller på det positive: At hun er en sexy kvinne.

- Jeg synes at jeg er ganske sexy i den filmen, sier superstjernen til US Magazine.

Det var under en pressekonferanse på messen Comic Con i San Diego at Megan forsøkte å beskrive hva denne filmen betyr for henne. Og hun bruker sterke ord for å beskrive det hele.

- Den er så sexy! Og det hintes om et lesbisk forhold, en jente som kysser en jente. Dessuten må guttene forføres for å kunne komme seg så nære den døde jenta som mulig - for å kunne spise henne, forteller hun.

Fox spiser altså mennesker i filmen. Og det er det hun elsker med den - at hun spiller en rolle som er "fullstendig upassende".

- Jeg kjenner at jeg kan tulle med bildet som mange har av meg. Jeg visste ikke helt hva jeg holdt på med, men jeg forsøkte bare å ha det gøy, sier 23-åringen, som selv ikke er noe fan av skrekkfilmer.

- At jeg kunne spille noe som jeg normalt sett ville blitt redd for er spennende og interessant, sier Megan Fox til nettstedet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Dette bildet beviser alt