- Jeg er gal etter Nico & Vinz

Den verdenskjente popstjernen Taylor Swift skryter hemningsløst av de norske guttene på Instagram.

POPULÆRE: Nico & Vinz er elsket i USA:  Foto: NTB scanpix
POPULÆRE: Nico & Vinz er elsket i USA: Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Oslo-guttene Nicolay Sereba (24) og Vincent Dery (24), som til sammen utgjør duoen Nico & Vinz, har gjort stor suksess i USA.

Det var hitlåten «Am I Wrong» som gjorde at guttene skjøt til værs på den amerikanske Billboard Hot 100-listen i fjor.

Guttene har i tillegg opptrådd på en rekke amerikanske TV-show, spilt på Det hvite hus for selveste Barack Obama og har varmet opp under turneen til R&B-stjernen Usher.

Selv om det har vært litt stille fra guttene den siste tiden, er det flere som gjør uttrykk for at man ikke skal glemme de to norske artistene.

Denne helgen delte nemlig den amerikanske popstjernen Taylor Swift (25) et bilde på Instagram av seg selv sammen med Nico & Vinz med en lang skrytetekst.

«Jeg er GAL etter Nico & Vinz, og det var også publikum på Vancouver Stadium. De er absolutt dynamiske på scenen, svært jordnære og «Am I Wrong» er en fantastisk låt. Jeg er så glad i kveld, og jeg har så mye respekt for flotte artister som dem», skrev den verdenskjente stjernen.

Gjenkjent på gata

I fjor avslørte Nico & Vinz at de har blitt såpass store kjendiser i New York at paparazziene forfølger dem på gata.

- Vet ikke hvordan jeg skal forklare det å bli gjenkjent. Plutselig ropte en rørlegger på meg på gata. Han bare «Nico, Nico!», og jeg tenkte bare hæ? Så sa han at han elsket musikk min. Det var fett. Kult å bli gjenkjent i New York, liksom, sa Nico til radiokanalen NRJ.

Det er ikke bare Swift som har lagt sin elsk på Oslo-guttene. Popstjernen Ariana Grande (22) har også skrytt stort av 24-åringene.

- Jeg elsker Nico & Vinz og «Am I Wrong»! Jeg har lastet den ned og spiller den hele tiden. «Am I Wrong» er en unik, sjelden låt. Og så er det herlig å se at artister fra andre land enn USA kan klatre så høyt på Billboard. Jeg er kjempeglad på deres vegne, sa popstjernen til VG i fjor.

SKRYTER: Ariana Grande er en av verdens største popstjerner om dagen, og hun legger ikke skjul på at hun elsker Nico & Vinz.  Foto: NTB scanpix
SKRYTER: Ariana Grande er en av verdens største popstjerner om dagen, og hun legger ikke skjul på at hun elsker Nico & Vinz. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Jentene vil gjerne feriere med meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer