SKREKKBLANDET FRYD: Linni Meister har takket ja til å være med i «Skal vi danse» få dager før premieren på TV2, og ser frem til oppgaven med skrekkblandet fryd.  Foto: Stella Pictures
SKREKKBLANDET FRYD: Linni Meister har takket ja til å være med i «Skal vi danse» få dager før premieren på TV2, og ser frem til oppgaven med skrekkblandet fryd. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg er gæren som takket ja til å bli med

Linni Meister er nervøs før dansedebuten.

SEOGHØR.NO: Fredag ble det kjent at Linni Meister (26) tar over for Marianne Aulie i «Skal vi danse» etter at kunstneren trakk seg få dager før premieren. 

Det er bare litt over en uke til første program sendes på TV2, og Linni har naturlig nok ikke fått trent like mye som de andre deltagerne. På bloggen sin skriver modellen om nervene før direktesendingen neste lørdag. 

- Jeg er gæren som takket ja til å bli med i «Skal vi danse» sju dager før premieren, men jeg elsker jo det programmet og ble utrolig glad for at de ville ha med meg, skriver hun. 

Linni var også Seoghør.no lesernes favoritt til å ta over i programmet.

Linni forteller at hun ser frem mot oppgaven med skrekkblandet fryd, og oppfordrer sine lesere til å stemme på henne i programmene fremover.

- Alle de andre deltagerne ligger jo flere uker foran meg og jeg har kun seks dager å øve på før jeg skal svinge meg på parketten live neste lørdag - HJELP! 


Fredag møtte hun dansepartneren Calle Sterner for første gang, og de to skal øve mens Linnis sønn Dennis er i barnehagen.  

Linni konkurrerer blant annet med popstjernene Hanne Sørvaag og Ben Adams, modell og skuespiller Lillian Müller og kunstner Vebjørn Sand.  

I tillegg til danseprogrammet og bloggen, blir Linni å se i TV2 Bliss' nye realityserie «Tigerstaden». 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - To av oss har fått kjærester