- Jeg er fullstendig sunn og lykkelig

Den vakre undertøysmodellen vakte oppsikt med sin ekstra sylslanke figur.

TYNN TRIO: Ingen av «Victoria's Secret»-modellene er kjent for å være noe annet enn unormalt veldreide, men på hver sin side av syltynne Candice Swanepoel ser slanke Alessandra Ambrosio (t.v) og Adriana Lima (t.h) nesten «normale» ut... Foto: All Over Press
TYNN TRIO: Ingen av «Victoria's Secret»-modellene er kjent for å være noe annet enn unormalt veldreide, men på hver sin side av syltynne Candice Swanepoel ser slanke Alessandra Ambrosio (t.v) og Adriana Lima (t.h) nesten «normale» ut... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den sørafrikanske modellen Candice Swanepoel (22), kjent som en av skjønnhetene i «Victoria's Secret»-engleensemble, vakte denne uken oppsikt på et promoteringsarrangement for undertøyskjeden.

Sammen med «Victoria's Secret»-kollegene Adriana Lima (29) og Alessandra Ambrosio (29) poserte hun i badetøy fra klesmerkets nye badetøyskolleksjon, og de små plaggene viste frem det meste av 22-åringens kropp.

Swanepoels opptreden førte til at det kom flere bekymringsmeldinger om modellens helsetilstand, da hun så betraktelig tynnere ut enn hun gjorde for noen få måneder siden, skriver People.com.
 
Den vakre modellen lot seg imidlertid ikke forarge over disse meldingene. Sørafrikaneren syntes heller det var rørende at mennesker rundt henne bryr seg.

- Jeg er helt sunn og lykkelig. Det er godt å vite hvor mye alle bryr seg om meg, men i dette tilfellet er alt bare bra og normalt, sier hun til People.com.

På promoteringsarrangementet i Los Angeles forklarte hun sin sylslanke figur med at hun spiser sunt, trener - og stresser. Dette har tydeligvis bidratt til vektnedgang en stund allerede.

- I år har problemet mitt faktisk vært å legge på meg og bygge muskler, siden jeg har vært så opptatt. Jeg har reist rundt i verden som en gal. Jeg blir tynnere når jeg har mye å gjøre, uttalte hun nemlig til ABC News på New York Fashion Week i høst.

Høres denne forklaringen velkjent ut? Andre sylslanke kjendiser, som «Victoria's Secret»-modellen Chanel Iman (20) og skuespiller Megan Fox (24) har også begrunnet sine tynne kropper med at de har vansker med å legge på seg.

Den ikke akkurat formfulle artisten Leann Rimes (28) propper seg derimot med mat både støtt og stadig...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Deilig å legge på meg ti kilo 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer