- Jeg er fullstendig singel

Oslo-lykken ble kortvarig for Selena Gomez og Justin Bieber.

BRUDD IGJEN: Justin Bieber og Selena Gomez fant tilbake til hverandre i kjølvannet hans Oslo-konserter i april. Men nå skal paret ha gått fra hverandre igjen. Foto: All Over Press
BRUDD IGJEN: Justin Bieber og Selena Gomez fant tilbake til hverandre i kjølvannet hans Oslo-konserter i april. Men nå skal paret ha gått fra hverandre igjen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernene Justin Bieber (19) og Selena Gomez (20) overrasket millioner av fans, da de fant tilbake til hverandre i kjølvannet av Biebers Oslo-konsert i april.

Men nå ser det ut til at kjærligheten igjen er historie for paret, som sist gikk hver sin vei i januar.

I et intervju med radiostasjonen Kiss 108 i Boston, sa Gomez i helgen at hun er «fullstendig singel», ifølge nettsiden Radaronline.com.

- Så hvis en gutt for eksempel spør om du er singel og vil spandere en is på deg, så ville du svart ja? spurte programlederen.

- Ja, absolutt. Det synes jeg høres kult ut, svarte Gomez.

Det var den norske artisten Tone Damli som avslørte Selenas Norgesbesøk i april, da hun oppdaget at de to satt på samme fly.

Justin Bieber har ikke kommentert eks-kjærestens uttalelser.LES OGSÅ:
- Jeg har lyst til å vise mer hud

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer