HAR GÅTT BORT: Den britiske pop- og soulartisten Amy Winehouse døde lørdag, av hittil ukjente årsaker. Kilder hevder imidlertid at dødsfallet skyldes dop og alkohol. Både politi og ambulanse var på adressen hennes i Camden i London i 16-tiden, men  Foto: Stella Pictures
HAR GÅTT BORT: Den britiske pop- og soulartisten Amy Winehouse døde lørdag, av hittil ukjente årsaker. Kilder hevder imidlertid at dødsfallet skyldes dop og alkohol. Både politi og ambulanse var på adressen hennes i Camden i London i 16-tiden, men Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg er fullstendig knust

Amy Winehouse sine foreldre er i sjokk etter datterens brå død.

Publisert
SEHER.NO: Lørdag ettermiddag kom nyheten om at den britiske pop- og soulsangerinnen Amy Winehouse (27) har gått bort.

Dødsårsaken skal fremdeles være ukjent, men ifølge den britiske tabloidavisen SundayMirror  har flere venner av stjernen fortalt at hun festet svært hardt de siste dagene hun levde. Den avdøde stjernens foreldre er i sjokk etter datterens brå død. Men moren til 27-åringen forteller at da hun møtte datteren ett døgn før hun døde, var hun bekymret for Amys tilstand.

- Hun virket temmelig borte. Men at hennes bortgang kommer så plutselig, det har ennå ikke gått opp for meg, sier Janis Winehouse ifølge SundayMirror.

Den unge artisten, som i en årrekke slet med alkohol- og rusproblemer, skal ha sagt «jeg elsker deg, mamma», før hun og moren skiltes etter en hyggelig dag sammen.

- Det er ord jeg alltid kommer til å verdsette. Jeg er glad jeg møtte henne da jeg gjorde, forteller den sørgende moren videre. 

Faren til «Rehab»-stjernen, Mitch Winehouse, driver også som sanger og befinner seg for tiden i New York. Ifølge SundayMirror uttaler han seg om datterens død på telefon fra den amerikanske storbyen.

- Jeg tar neste fly over, jeg kommer hjem. Jeg er nødt til å være hos Amy. Jeg må klare å ikke bryte sammen, for hennes skyld. Familien min trenger meg. Jeg er fullstendig knust, dette er virkelig et sjokk, sier han til tabloidavisen.

Politiet rykket ut til Amy Winehouse sitt hjem i bydelen Camden i London i 16-tiden lørdag. Da var allerede en ambulanse på stedet, og «Rehab»-sangeren ble erklært død kort tid etter.

Ifølge SundayMirror anser politiet dødsfallet som uforklarlig og sperret av området lørdag. London-politiet skal også ønske å snakke med alle som har vært innom leiligheten de siste dagene.

Winehouse' livvakt Ray Grange skal ha avgitt vitneforklaring, da han trolig var den som fant 27-åringen og slo alarm. Winehouse sin kjæreste, Reg Traviss, skal sjokkert ha ankommet åstedet lørdag ettermiddag.

Omtrent 150 fans skal også ha samlet seg utenfor bygningen og lagt ned blomster og tent lys til minne om den unge artisten, som døde så altfor tidlig. Klokken 20.45 lørdag ankom en privat ambulanse Camden-adressen. Fem minutter senere skal liket ha blitt fraktet ut fra leiligheten på en båre, tildekket av et vinrødt klede.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Fotball i dag er meningsløst   Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer