- Jeg er fullstendig i sjokk

Demi Moore snakker ut etter at mann ble funnet død i svømmebassenget hennes.

SJOKKERT: I helgen ble en ung mann funnet død i svømmebassenget hjemme hos Demi Moore. Bassenget har tidligere vært midtpunkt på flere av døtrenes «pool partys», og for noen uker siden delte Tallulah Willis (t.v) et bilde der hun, Demi Moore og storesøster Scout Willis poserer ved det som etter all sannsynlighet er samme svømmebasseng.  Foto: Instagram/ NTB Scanpix
SJOKKERT: I helgen ble en ung mann funnet død i svømmebassenget hjemme hos Demi Moore. Bassenget har tidligere vært midtpunkt på flere av døtrenes «pool partys», og for noen uker siden delte Tallulah Willis (t.v) et bilde der hun, Demi Moore og storesøster Scout Willis poserer ved det som etter all sannsynlighet er samme svømmebasseng. Foto: Instagram/ NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Hjemmet til Hollywood-stjernen, kjent fra filmer som «Ghost» og «Striptease», ble i helgen åsted for et tragisk dødsfall.

Søndag morgen ble en 21 år gammel mann funnet død i svømmebassenget til Demi Moore (52), melder TMZ.

- Jeg er fullstendig i sjokk. Jeg var utenbys for å feire en fødselsdag sammen med døtrene mine da jeg fikk denne triste nyheten, uttaler Moore til People.

Ifølge politikilder kunne ikke mannen svømme, og det antas at han døde av drukning etter å ha glidd og falt i bassenget, skriver TMZ. Politiet opplyser til People at de venter på en toksikologirapport.

Saken fortsetter under bildet.

ÅSTED: En politibil forlater eiendommen til Demi Moore i Beverly Crest, Los Angeles søndag 19. juli. En 21 år gammel mann omkom der natt til søndag, trolig i en drukningsulykke. Foto: Ap
ÅSTED: En politibil forlater eiendommen til Demi Moore i Beverly Crest, Los Angeles søndag 19. juli. En 21 år gammel mann omkom der natt til søndag, trolig i en drukningsulykke. Foto: Ap Vis mer

Party-basseng

Mens Moore var bortreist skal vaktmesteren hennes ha arrangert en liten fest på eiendommen i Beverly Crest, L.A.

TMZs kilder forteller at vaktmesteren og de øvrige gjestene skal ha dratt ut på et tidspunkt, og da de kom tilbake skal de ha funnet 21-åringen omkommet.

- Det å miste et barn er en utenkelig tragedie og tankene mine går til denne unge mannens familie og venner. Jeg ber om at alle vennligst respekterer privatlivet til alle de involverte i denne vanskelige tiden, legger Demi Moore til i uttalelsen sin.

Politiet forteller til People at filmstjernens assistent var til stede da liket av 21-åringen ble funnet.

Ifølge Los Angeles Times er mannen blitt identifisert som Edenilson Steven Valle fra Los Angeles.

Saken fortsetter nedenfor.

Et bilde publisert av tallulah (@buuski)

Demi Moore har døtrene Rumer (26), Scout (24) og Tallulah (21) med eksmannen Bruce Willis (60).

En nabo forteller TMZ at de tre jentene har bodd i huset og arrangert fester «hver dag, døgnet rundt». Ingen av dem skal ha oppholdt seg i morens hus da drukningsulykken skjedde.

when you can't be with the papa.... #freeslw #POOLPARTY #mymomsbodtho

Et bilde publisert av tallulah (@buuski)

For noen uker siden delte Tallulah et Instagram-bilde av seg selv, moren og Scout ved et svømmebasseng. Trolig er bildet tatt ved det aktuelle bassenget.

LES OGSÅ: Denne styrkeøvelsen hater Tone aller mest