Jørgen Nilsen om Helene Olafsen:

- Jeg er fryktelig stolt av henne

Jørgen Nilsen sparer ikke på lovordene når det gjelder kjæresten.

LITEN TID: Selv om Jørgen Nilsen nå er ute av årets «Skal vi danse», tror han ikke det nødvendigvis betyr at han og kjæresten Helene Olafsen får mer tid til hverandre. Foto: NTB Scanpix
LITEN TID: Selv om Jørgen Nilsen nå er ute av årets «Skal vi danse», tror han ikke det nødvendigvis betyr at han og kjæresten Helene Olafsen får mer tid til hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For en knapp måned siden kunne Se og Hør avsløre at det tidligere «Skal vi danse»-paret Helene Olafsen (27) og Jørgen Nilsen (27) hadde blitt kjærester.

Lørdag gjorde de comeback på parketten sammen, med blant andre Jørgens dansepartner Amalie Snøløs (22) og hennes kjæreste, Herman Tømmeraas (21).

Til tross for at gjengen leverte et forrykende show, var det imidlertid Jørgen og Amalie som trakk det korteste strået, og måtte forlate konkurransen.

Mens Jørgen de siste ukene har viet mye tid til dansetrening og show, har Helene vært travelt opptatt med sin ferske jobb som programleder i «Senkveld».

Selv om dansehverdagen til Jørgen blir litt roligere fremover, vil det riktignok ikke det bety at paret får noe mer tid sammen nå. I hvert fall ikke ifølge ham selv.

- Får se hvordan det går

Samtidig som Jørgen har satt av mange timer til dansetrening med Amalie Snøløs den siste tiden, har han også holdt på med skolearbeid.

Til Se og Hør forteller 27-åringen at det nå blir deilig å ha fullt fokus på skole, men han tror altså ikke han får mer tid til kjæresten Helene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer