Jørgen Nilsen om Helene Olafsen:

- Jeg er fryktelig stolt av henne

Jørgen Nilsen sparer ikke på lovordene når det gjelder kjæresten.

LITEN TID: Selv om Jørgen Nilsen nå er ute av årets «Skal vi danse», tror han ikke det nødvendigvis betyr at han og kjæresten Helene Olafsen får mer tid til hverandre. Foto: NTB Scanpix
LITEN TID: Selv om Jørgen Nilsen nå er ute av årets «Skal vi danse», tror han ikke det nødvendigvis betyr at han og kjæresten Helene Olafsen får mer tid til hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For en knapp måned siden kunne Se og Hør avsløre at det tidligere «Skal vi danse»-paret Helene Olafsen (27) og Jørgen Nilsen (27) hadde blitt kjærester.

Lørdag gjorde de comeback på parketten sammen, med blant andre Jørgens dansepartner Amalie Snøløs (22) og hennes kjæreste, Herman Tømmeraas (21).

Til tross for at gjengen leverte et forrykende show, var det imidlertid Jørgen og Amalie som trakk det korteste strået, og måtte forlate konkurransen.

Mens Jørgen de siste ukene har viet mye tid til dansetrening og show, har Helene vært travelt opptatt med sin ferske jobb som programleder i «Senkveld».

Selv om dansehverdagen til Jørgen blir litt roligere fremover, vil det riktignok ikke det bety at paret får noe mer tid sammen nå. I hvert fall ikke ifølge ham selv.

- Får se hvordan det går

Samtidig som Jørgen har satt av mange timer til dansetrening med Amalie Snøløs den siste tiden, har han også holdt på med skolearbeid.

DANSET SAMMEN MED KJÆRESTEN: Amalie Snøløs hadde med seg «Skam»-kjæresten på tv-parketten. Det samme hadde dansepartneren Jørgen Nilsen, som tok med Helene Olafsen. Foto: NTB Scanpix
DANSET SAMMEN MED KJÆRESTEN: Amalie Snøløs hadde med seg «Skam»-kjæresten på tv-parketten. Det samme hadde dansepartneren Jørgen Nilsen, som tok med Helene Olafsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til Se og Hør forteller 27-åringen at det nå blir deilig å ha fullt fokus på skole, men han tror altså ikke han får mer tid til kjæresten Helene.

- Nei, begge er opptatt. Jeg med skole og hun med jobb, så vi får se hvordan det går fremover. Vi tar en dag av gangen, sier han.

Stolt kjæreste

For selv om kanskje Jørgen nå får litt mer tid til overs, betyr ikke det at Helene får det.

I høst debuterte altså 27-åringen i ny jobb som programleder for det populære talkshowet «Senkveld», sammen med programleder Stian Blipp (28).

Jørgen kan avsløre at han hver fredag følger spent med på kjæresten.

- Jeg er fryktelig stolt av Helene. Det ser ut til at hun glir rett inn i den jobben også, så det er kjempegøy å følge med. Gøy å se på fredagskveldene, sier han.

Hadde kjærester

Etter deltakelsen i «Skal vi danse» i fjor ble Helene en favoritt blant det norske folk.

På parketten imponerte hun stort sammen med Jørgen, hvor de to til slutt stakk av med seieren.

Video: Sølve Hindhamar Vis mer

At Helene og Jørgen fant tonen i «Skal vi danse», kom nok ikke som et sjokk. De to uttrykket nemlig flere ganger i løpet av sesongen at de var blitt ekstremt gode venner.

To måneder etter seieren kunne Jørgen bekrefte overfor Se og Hør at han var blitt singel.

- Jeg kan bekrefte at det slutt mellom meg og kjæresten, ja, skrev han i en tekstmelding til Se og Hør.

Helene på sin side bekreftet til TV 2 i mai at det var slutt mellom henne og kjæresten gjennom seks år, Johan Salveson.

- Vi skilles som gode venner som ønsker hverandre alt godt, og utover dette har jeg ingen flere kommentarer, sa Helene til kanalen.

LES OGSÅ: Avslører detaljer om bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer