- Jeg er fryktelig såret

Joralf Gjerstad mister nattesøvn av kritikken.

OPPRØRT: Joralf Gjerstad sier han aldri iløpet av sine 70 år som helbreder har opplevd kritikk som den i Ronnie Johansons nye bok. Foto: Scanpix
OPPRØRT: Joralf Gjerstad sier han aldri iløpet av sine 70 år som helbreder har opplevd kritikk som den i Ronnie Johansons nye bok. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Forrige uke stod politiinspektør Hanne Kristin Rohde frem i VG og hyllet «Snåsamannen», Joralf Gjerstad (85) for å ha helbredet sønnen hennes for kraftige magesmerter.

- Han har evner, og ingen skal få overbevise meg om noe annet, sa Hanne Kristin Rohde.

Men forfatter Ronnie Johanson ønsker nettopp det. I hans bok «Profeten fra Snåsa» males et bilde av en bløffmaker og religiøs fanataker. Overfor Dagbladet vedgår Gjerstad at han har fått gaver - også verdifulle, men aldri pengegaver - fra takknemlige mennesker i årenes løp, men er forøvrig svært opprørt over kritikken.

- Alt Johanson har skrevet i sin bok sårer meg fryktelig. I natt hadde jeg store problemer med å få sove. Jeg kan ikke se andre motiver enn at Johansen vil motarbeide kristendommen og det guddommelige, sier Joralf Jerstad til Dagbladet.

Joralf Gjerstad mener den uautoriserte biografien er løgn fra ende til annen. Det avviser forfatteren.

- Når Gjerstad sier det er løgn, kommer han med en kjempebløff. Her spiller han på sin autoritet og troverdighet. Alt i min bok er dokumentert med sitater, stort sett fra Gjerstad og hans biograf Ingar Sletten Kolloen, sier Johanson til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fornærmet Adele viste fingeren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer