- Jeg er fremdeles ung og fruktbar

LeAnn Rimes og ektemannen Eddie Cibrian drømmer om barn.

STEMOR: LeAnn Rimes er stemor til Eddie Cibrians to sønner Mason og Jake. Foto: All Over Press
STEMOR: LeAnn Rimes er stemor til Eddie Cibrians to sønner Mason og Jake. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO:  Babyrykter har lenge svirret rundt popstjernen LeAnn Rimes (30) og ektemannen Eddie Cibrian (39).

Paret har hendene fulle med barna Mason (9) og Jake (6), som Eddie fikk med ekskona Brandi Glanville, men ønsker seg alikevel flere barn.

- Vi leker med tanken om å få barn hele tiden og jeg hadde elsket å bli mor, men det kommer til å ta litt tid, sier LeAnn til Us Weekly, men legger til; 

- Jeg er fremdeles ung og fruktbar!

«Borrowed»-sangeren ønsker at Mason og Jake skal bli noen år eldre før hun og ektemannen gir dem en halvbror eller søster.

- Jeg hadde nettopp aleneansvaret for barna i to dager, og stol på meg… Jeg har fått en solid dose ny respekt for karrierekvinner som gjør alt alene. Det fungerte på en måte som prevensjon. Det var så mye å passe på!

Rimes ble tidligere i år beskyldt av Cibrians eks-kone Brandi for å kopiere alt hun gjør. Hun har også skapt overskrifter for å ha skjelt ut en fan på nettstedet Twitter, og brutt sammen i gråt under et intervju. 

Hun ble også beskyldt for å være full under en opptreden på amerikanske «X Factor».

Glanville hevder at Rimes trenger hjelp.

- LeAnn trenger hjelp. Hun virker ustabil og jeg er bekymret. Jeg vil beskytte barna mine, og vil være sikker på at hun er så frisk som mulig, sa Glanville til magasinet Life & Style.   


LES OGSÅ:    Angrer på baby-avsløring