- Jeg er fremdeles forbannet på mine foreldre

Skuespiller Sonja Richter klarer ikke helt å slippe taket i barndommen.

FORTSATT SINT: - Jeg har en bror som er like gammel som meg. Ingen tvilling, men min far fikk to barn med to kvinner nesten samtidig, sier Sonja Richter. Dette bildet er av Richter og Mads Mikkelsen fra filmen «Elsker Dig For Evigt». Foto: Stella Pictures
FORTSATT SINT: - Jeg har en bror som er like gammel som meg. Ingen tvilling, men min far fikk to barn med to kvinner nesten samtidig, sier Sonja Richter. Dette bildet er av Richter og Mads Mikkelsen fra filmen «Elsker Dig For Evigt». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I filmen «Sønner av Norge» spiller Sven Nordin (55) fritenkeren og hippien Magnus, mens danske Sonja Richter (37) spiller hans andre og yngre kone, Lone.

Selv beskriver Nordin filmen som en viktig film om ungdomsopprør og et tidsbilde på perioden for om lag 35 år siden. Men det er også en film om en familie som går i stykker, om løsrivelse og en sønn på vei inn i puberteten og en far som sliter sterkt med å komme ut av den.

- Jeg får håpe jeg er en bedre far enn jeg er i filmen, sier Nordin til Dagbladet.

Ifølge avisen er Sonja Richter selv et barn av utsvevende hippieliv, med foreldre i kollektiv som praktiserte løssluppen sex og fri oppdragelse.

- Jeg er fremdeles forbannet på mine foreldre. Deres opprør mot det rigide 50-tallet gikk altfor langt. Og rammet oss som var barn, mener den danske skuespilleren, som vokste opp langt ute på landsbygda med en gruppe forfattere, lærere og intellektuelle.

Der levde de etter hippieånden og fikke mange barn.

- Jeg har en bror som er like gammel som meg. Ingen tvilling, men min far fikk to barn med to kvinner nesten samtidig, forteller Sonja Richter til Dagbladet.


«Sønner av Norge» har premiere 9. september.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slanket seg 14 kilo sammen med kona  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer