<strong>USIKKER:</strong> Chrissy Teigen forteller åpenhjertig til sine følgere at hun føler seg usikker i sin egen kropp på grunn av de flotte kroppene hun får servert daglig gjennom sosiale medier. Foto: Instagram, skjermdump
USIKKER: Chrissy Teigen forteller åpenhjertig til sine følgere at hun føler seg usikker i sin egen kropp på grunn av de flotte kroppene hun får servert daglig gjennom sosiale medier. Foto: Instagram, skjermdump Vis mer

Chrissy Teigen:

- Jeg er fortsatt usikker på kroppen min

Chrissy Teigen er lei av «alle de fine kroppene» i sosiale medier.

Publisert
Sist oppdatert

Supermodellen Chrissy Teigen (32) er kjent for å lire av seg vitser og morsomheter i sosiale medier, men hylles også stadig for sin brutale ærlighet i forbindelse med kropp og meninger.

I mai kunne Chrissy og ektemannen John Legend (32) ønske sitt andre barn velkommen til verden, sønnen Miles Theodore Stephens.

I etterkant av fødselen har ikke ekteparet vært beskjedne med å dele bilder av sin nyfødte sønn i sosiale medier.

Tidligere denne uken delte også Chrissy helt ærlige bilder av kroppen sin, som har fått noen strekkmerker etter graviditeten.

Dårlig selvtillit

Det er mens ekteparet er på ferie med sine to små barn, Miles og Luna (2), at 32-åringen delte en lengre Instagram-story der hun viste frem kroppen kun iført en bikinitruse.

Saken fortsetter under bildene:

<strong>STREKKMERKER:</strong> Chrissy Teigen viste frem strekkmerkene sine på Instagram for sine nesten 20 millioner følgere på Instagram. Foto: Instagram, skjermdump
STREKKMERKER: Chrissy Teigen viste frem strekkmerkene sine på Instagram for sine nesten 20 millioner følgere på Instagram. Foto: Instagram, skjermdump Vis mer
<strong>TØFF:</strong> Chrissy Teigen delte deretter et bilde av kroppen sin i helfigur mens hun kysser ektemannen John Legend. Nå hylles hun får åpenheten. Foto: Instagram, skjermdump
TØFF: Chrissy Teigen delte deretter et bilde av kroppen sin i helfigur mens hun kysser ektemannen John Legend. Nå hylles hun får åpenheten. Foto: Instagram, skjermdump Vis mer

- Jeg tipper at disse ikke kommer til å gå bort. Dette er min nye kropp, sa hun mens hun filmet kroppen.

Chrissy delte også sin frustrasjon over de mange «perfekte» kroppene som er å se i sosiale medier.

- Instagram er galskap. Jeg synes det er fantastisk at folk har drømmekropper og er stolte av å vise dem frem, men jeg vet hvor hardt det kan være å glemme hvordan en normal kropp egentlig ser ut, når det kun er disse fantastiske kroppene som kommer frem, skrev hun på Twitter, med en påfølgende melding:

- Jeg kaller heller ikke dette en selvsikker kropp fordi jeg er ikke der enda. Jeg er fremdeles veldig usikker. Jeg er bare glad for at jeg kan få andre der ute til å føle seg bedre i sin egen kropp.

Hylles

Reaksjonene på både bildene og tankene Chrissy delte med fansen, lot ikke vente på seg.

På kort tid ble superstjernen bombardert med lovord og ros for sin ærlighet og sårbarhet. Flere kunne også si seg enig i det Chrissy skrev.

- Tusen takk for at du er normal, skrev en på Twitter, mens en annen kan kjenne seg igjen det Chrissy har skrevet:

- Det er derfor bestevenninnene mine sier at jeg må holde meg unna ting som Instagram. Det bare trigger angsten min. Det får meg til å føle at alle er mye lykkeligere og penere enn det jeg er.

Noen kom også med råd til Chrissy for hva hun kan gjøre for å filtrere ut de som får henne til å føle seg dårlig.

- Det er så mange fantastiske kvinner på Instagram i alle slags størrelser. Livet mitt forandret seg totalt da jeg startet å følge pluss size-bloggere og modeller istedet, skrev en i kommentarfeltet under Twitter-innlegget.

Flere som deler

Chrissy er imidlertid ikke den eneste profilerte personen som har delt ærlige bilder i sosiale medier de siste dagene. Også her til lands har følgere fått innblikk i bilder etter fødsel - helt uten filter.

Tidligere denne uken delte nemlig Funkygine, eller Jørgine Massa Vasstrand (29), som hun egentlig heter, flere bilder av kroppen sin etter fødsel for å vise at alle kropper er forskjellige.

<strong>DAG ÉN:</strong> - Noen timer etter fødsel. Mor og barn i bleie, skrev Jørgine til bildet på bloggen. Foto: Privat.
DAG ÉN: - Noen timer etter fødsel. Mor og barn i bleie, skrev Jørgine til bildet på bloggen. Foto: Privat. Vis mer
<strong>13 DAGER SENERE:</strong>- Magen min er kjempemyk, og jeg har mye løshud enda, skrev hun til dette bildet, og la til at hennes sønn Sokrates elsker å leke med den myke magen. Foto: Privat.
13 DAGER SENERE:- Magen min er kjempemyk, og jeg har mye løshud enda, skrev hun til dette bildet, og la til at hennes sønn Sokrates elsker å leke med den myke magen. Foto: Privat. Vis mer

- Alle opplever kroppen forskjellig. Noen kan være tilbake til normalen bare uker etter fødsel, mens for andre tar det lengre tid. Det er viktig å få frem at alle er forskjellige og at man har ulikt utgangspunkt, uttalte hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Veldig glad for at datteren fikk Alexandra som stemor

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer