NED SJU KILO: Lars Magne er vant til å trene hardt og spise mye. Menyen på «Farmen» gjorde at han raste ned i vekt. FOTO: TV 2
NED SJU KILO: Lars Magne er vant til å trene hardt og spise mye. Menyen på «Farmen» gjorde at han raste ned i vekt. FOTO: TV 2Vis mer

Lars Magne Ullvang fra «Farmen»:

- Jeg er fortsatt singel

Han var sulten både på damer og mat. Nå har han iallfall spist seg mett.

SEOGHØR.NO: Den profesjonelle kajakkpadleren Lars Magne Ullvang (21) ble tredjemann som måtte forlate «Farmen» etter at han tapte øksekastkonkurransen mot Ali Ahmad (28).

Den single tysværingen fortalte Se og Hør før innsjekk at han gjerne kunne finne kjærligheten på gården. Slik skulle det imidlertid ikke gå.

- Jeg fikk noen kyss på kinnet av Laila Lockert, men jeg er fortsatt singel, forteller kjekkasen til Se og Hør.

«Farmen har uansett vært et sinnsykt eventyr! Sitter igjen med masse gode minner med ufattelig bra folk», skriver han på Twitter og Instagram.

Mors kjøttkaker

Lars Magne bor i Oslo, der han er opptatt med trening og studier. Men etter «Farmen», dro han rett hjem til familien i Tysvær. For å spise.

– Jeg er vant til å spise seks store måltider om dagen, der fikk jeg tre små.

MÅTTE HJEM: Lars Magne måtte ta farvel med Gaute Grøtta Grav - og konkurrentene
i «Farmen». FOTO: TV 2
MÅTTE HJEM: Lars Magne måtte ta farvel med Gaute Grøtta Grav - og konkurrentene i «Farmen». FOTO: TV 2 Vis mer

Heldigvis var det mange søte jenter med som ga meg mat så ofte de kunne. Men på kort tid gikk jeg ned syv kilo, forteller Lars Magne til lokalavisa Tysvær Bygdeblad.

I oktober ble det kjent at Lars Magne hadde smuglet en kajakk inn på «Farmen».

Ifølge Radio102 ville tysværingen holde treningsformen ved like under «Farmen»-innspillinga. Kajakken skjulte han i nærheten av tv-gården.

Håpet på OL-plass

Til Dagbladet forteller 22-åringen at han - i teorien - kunne ha blitt tatt ut til OL i Rio underveis i tv-innspillinga, som startet opp i slutten av juli.

- Jeg hadde ikke kvalifisert meg til OL, men hvis det hadde endt med diskvalifisering for de russiske padlegutta, kunne jeg likevel ha en sjangs.

- Derfor tenkte jeg at det var lurt i holde seg i form inne på «Farmen», bare sånn i tilfelle jeg fikk plass. I så fall hadde jeg nok trukket meg fra programmet, sier Ullvang.

- Var det ikke litt feil å melde seg på «Farmen» da?

- Jeg ville ikke la både «Farmen» og OL gå fra meg. Sjansene for at jeg fikk bli med til Rio var minimale, men de var der, og derfor ville jeg holde meg i form.

LES OGSÅ: - Jeg begynte å grine og skjønte ingenting