GODE VENNER: I slutten av september hadde komikeren Kristian Valen premiere på "Valen Frokost-TV". På premierefesten kom han med ekskjæresten Benedicte Niami Andersen. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
GODE VENNER: I slutten av september hadde komikeren Kristian Valen premiere på "Valen Frokost-TV". På premierefesten kom han med ekskjæresten Benedicte Niami Andersen. Foto: Seher.no/Kirsti I. ErtsåsVis mer

Jeg er fortsatt singel

Komiker Kristian Valen tilbakeviser romanseryktene.

SEHER.NO: De siste ukene har romanseryktene svirret mer enn noen gang rundt komiker Kristian Valen (35).

Først ble 35-åringen observert med den brasilianske modellen Odara Byron i Stavanger, og i slutten av september festet han med ekskjæresten Benedicte Niami Amundsen (21) i Oslo.

I forrige uke avslørte den tidligere glamourmodellen og "Kill Buljo"-skuespilleren Aina Timbiani (23) til VG at hun er blitt Valens nye samboer, og nå bekrefter komikeren samboerskapet til Her og Nå.

- Det stemmer at jeg har fått meg samboer, men det er nok bare på det vennskapelige planet. Hun er en søt jente, som holder kåken ryddig og sørger for at jeg ikke blir en feit sofagris, fleiper Valen til Her og Nå.

I mars ble det kjent at forholdet mellom 35-åringen og modellkjæresten Benedicte Niami Amundsen (21) hadde tatt slutt - etter at paret hadde avbrutt forholdet flere ganger på ett år.

Til bladet forteller Valen - som nå er singel - at bruddet med eks-kjæresten var vanskeligere enn han hadde trodd.

- Jeg er single nå, jeg er nettopp ferdig med et brudd som var tyngre og mer vanskelig å svelge enn jeg hadde trodd. Jeg har vært så heldig å få være sammen med henne i tre år. Det er jeg veldig takknemlig for. Om jeg finner en jente som klarer å holde ut med meg, er jeg heldig. De finnes det nemlig ikke mange av, forteller han til ukebladet.

Kristian Valen er for tiden aktuell med "Valens Frokost-TV" på TVNorge, hvor han parodierer kjente fjes og får besøk av gjester i studio.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1).

LES OGSÅ: - Jeg ble så rasende