FORTSATT SINGEL: Chace Crawford avkrefter ryktene rundt sitt eget kjærelighetsliv. - Jeg har ikke kjæreste, sier han til ContactMusic.  Foto: STELLA PICTURES
FORTSATT SINGEL: Chace Crawford avkrefter ryktene rundt sitt eget kjærelighetsliv. - Jeg har ikke kjæreste, sier han til ContactMusic. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Jeg er fortsatt singel

Gossip Girl stjernen har fått med seg at det har versert feilaktige rykter.

SEHER.NO:  Chace Crawford (24) har blitt et hett navn i tabloidene etter at han slo igjen som «Nate Archibald» i «Gossip Girl» i 2007. Og ryktene har vært mange.

Spekulasjoner rundt Crawfords kjærlighetsliv har involvert kjendiskvinner som Lindsay Lohan, «Twilight»-stjernen Ashley Greene, modellen Jennifer Akerman og ikke minst medskuespilleren i «Gossip Girl», Taylor Momsen. Men kjekkasen avviser alle ryktene.

- Jeg har ikke kjæreste, sier han til ContactMusic.

Skuespilleren stiller seg helt uforstående til oppmerksomheten rundt egen person - faktisk så hater han det.

- Jeg separerer meg helt fra det avisene skriver om meg. Man må det - alt det der er litt av et minefelt. Det er viktig å holde bena på bakken, og holde fokus på virkeligheten. Derfor holder jeg meg unna alt av sladder, sier Crawford i et intervju med det britiske morgenshowet «This Morning».

Den alltid moteriktige skuespilleren er nå aktuell som moteredaktør, da han skal være gjesteredaktør for et britisk motemagasin på nett. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er dette det nye Gossip Girl -paret?