- Jeg er fortsatt singel

Popstjernen valgte søsteren framfor mannfolk på komi-festival.

HADDE MED SØSTEREN: Sandra Lyng Haugen ankom Latter og Stand up-festivalen med søsteren sin. Foto: Thomas Horni / Seher.no
HADDE MED SØSTEREN: Sandra Lyng Haugen ankom Latter og Stand up-festivalen med søsteren sin. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen og tidligere «Idol»-deltager Sandra Lyng Haugen (23) var i kjempehumør da hun ankom premieren på Stand Up festivalen på Latter i Oslo onsdag kveld. 

Den flotte blondinen kom på festivalen sammen med søsteren sin, og strålte i en lekker sommerkjole fra Bik Bok. 

Tidligere i år ble det kjent at forholdet mellom Sandra og den 48 år gamle helseguruen David Sandoval hadde tatt slutt.

Og selv om det har versert en rekke rykter om popstjernens kjærlighetsliv etter bruddet, blant annet har hun blitt koblet opp mot Europis-millionær Torben Frantzen (39), kunne artisten avsløre overfor Seher.no at hun fortsatt er singel.

- Ja, jeg er fortsatt singel, sa Sandra, som over sommeren har vært dommer i Se og Hørs talentkonkurranse, «Sommerstjerner»:

- Det har vært en fin opplevelse. Det var veldig morsomt å få være dommer i «Sommerstjerner», men også en vanskelig jobb, for det var jo så mange talenter som var med. Men det var spennende, og en ny erfaring å få være på «den andre siden». Jeg har jo vært på motsatt side tidligere.

23-åringen kunne også fortelle at hun gledet seg veldig til festivalen på Latter, og på spørsmål om hvem hun synes er den morsomste komikeren i Norge, var svaret klart:

- Jeg elsker Anne-Kat. Hærland. Hun er utrolig morsom, sier Sandra til Seher.no.

Her kan du se stor bildespesial fra åpningen av Stand up-festivalen 2010.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke redd for å drite meg ut