- Jeg er fortsatt like stor i kjeften

Men det er en mer voksen Sandra Lyng Haugen som gjør comeback i musikkbransjen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er fire år siden vi hørte Sandra Lyng Haugen (26) på hitlistene, og i sommer gjorde hun comeback med partylåten «PRTey». I dag er Sandra noen år klokere og re-lanserer seg selv som en mer moden artist.

- Denne Sandra er mer voksen. Jeg er fortsatt meg selv, men musikken er også mer voksen, sier artisten fra Mosjøen.

- Men fortsatt like stor i kjeften! legger Sandra til med et smil.

HAR BLITT VOKSEN: Etter fire års stillhet er Sandra Lyng Haugen nå tilbake med ny musikk. Her er hun under lanseringsfesten til Kjentfolk i oktober.  Foto: FameFlynet Norway
HAR BLITT VOKSEN: Etter fire års stillhet er Sandra Lyng Haugen nå tilbake med ny musikk. Her er hun under lanseringsfesten til Kjentfolk i oktober. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Nylig var hun i Los Angeles der hun spilte inn den nye singelen «Don't Care (what you are)» - skrevet av Haugen og produsert av Donkeyboy.

- Jeg gir ut en singel om få uker, og vi lagde nettopp en musikkvideo i LA. Før var det norsk r’n’b nå er det engelsk pop.

Påkledd comeback

Etter «Idol»-debuten i 2004 ble den da 16 år gamle Sandra kjendis over natten og kjent som en av pop-Norges søteste jenter. Hun bedyrer likevel at comebacket vil foregå med klærne på.

- Jeg går i det jeg synes er kult og det blir ikke lettkledd, nei.

Etter en fjerdeplass i talentkonkurransen fulgte singelene «Sommerflørt» sammen med Philip Ruud og «I morgen». I 2005 kom debutalbumet «Døgnvill». Så ble det i noen år stille fra Sandra.

Hun har hatt flere eldre kjærester de siste årene, men har nå funnet lykken med Martin Bjercke (25) - den ene halvdelen av elektronikaduoen CLMD. Under Spellemannprisen i Stavanger viste paret seg for første gang offentlig sammen og Sandra fortalte at hun falt pladask for den kjekke artisten.

- Jeg hadde tenkt til å ta tid for meg selv og kose meg. Men jeg forelsket meg med én gang. Vi sto på sminkerommet på P3 Gull og jeg sa «hei, du var kjekk, deg må jeg si hei til», forteller Sandra.

FORELSKET: Lørdag debuterte Sandra offentlig med sin nye kjæreste Martin Bjercke. - Jeg forelsket meg med én gang, fortalte den flotte blondinen.  Foto: FameFlynet Norway
FORELSKET: Lørdag debuterte Sandra offentlig med sin nye kjæreste Martin Bjercke. - Jeg forelsket meg med én gang, fortalte den flotte blondinen. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

LES OGSÅ: Derfor tiltrekkes hun av eldre menn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer