- Jeg er fortsatt i sjokk

«Farmen»-Mari tror hun fortsatt kunne vært med i konkurransen hvis hun hadde gjort ett annet valg før tvekampen...

UTE AV FARMEN: Mari Skymoen røk ut av Farmen etter å ha tapt sin tvekamp i tømmerrulling. Foto: TV 2
UTE AV FARMEN: Mari Skymoen røk ut av Farmen etter å ha tapt sin tvekamp i tømmerrulling. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag kveld var det Hamar-jenta Mari Skymoen (21) som måtte pakke sekken og forlate Løntjernbråten gård og «Farmen».

Til Seoghør.no forteller hun at det fremdeles ikke har gått opp for henne at hun tapte tvekampen mot Anja Jenssen (29).- Jeg ble overrasket, fordi jeg ikke trodde jeg hadde tapt. Jeg er egentlig fortsatt i sjokk, forklarer Mari.Likevel var ikke det verste å tape tvekampen. Det verste var at Mari også angrer voldsomt på valget hun tok da hun skulle velge gren som andrekjempe.Saken fortsetter under bildet.- Jeg tok jo tømmerrulling, men hadde egentlig mest lyst å ta melkespannholding. Det hadde jeg trent på i mange uker før jeg gikk inn på gården. Jeg trente med 2 kg vekter, mens spannene var på 0,75 kg. Der tror jeg at jeg hadde hatt god sjanse.- Hvorfor valgte du ikke det da?- Jeg ble overtalt av de andre jentene. De synes Anja så så sterk ut, også begynte jeg å tvile selv. Nå tapte jeg jo uansett, så det hadde vært bedre å tape i melkespannholding, sier hun til Seoghør.no.Saken fortsetter under bildet.Etter at det gikk opp for den sjarmerende jenta at «Farmen»-eventyret var over for hennes del, gjensto det også å måtte ta farvel med de andre deltagerne. Spesielt avskjeden med Charlotte Jacobsen (21) ble følelsesladd.- Vi to er jo like gamle, og de andre så på oss som «barna» på gården. Vi fikk utrolig god kontakt. Da jeg så bort så jeg at både Charlotte og Silje Dahl (32) satt og gråt. Da måtte jeg snu meg bort, og begynte å gråte selv.LES OGSÅ: - Jeg håper det er noen kjekke gutter på Farmen

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer