GIFTER SEG: Marianne Jemtegård er forlovet med den danske fiolinisten Philippe Benjamin Skow. Foto: Privat
GIFTER SEG: Marianne Jemtegård er forlovet med den danske fiolinisten Philippe Benjamin Skow. Foto: PrivatVis mer

- Jeg er fortsatt i sjokk over frieriet

«God morgen Norge!»s Marianne Jemtegård ble overrasket av kjæresten på kjærlighetstur til Marokko.

SEOGHØR.NO: Marianne Jemtegård (33) er moteekspert på «God morgen Norge!» på TV 2, i tillegg til at hun jobber som DJ - og har dermed overvært mangt et bryllup.

Men nå er det hennes eget bryllup som står for tur!

2.juledag ble nemlig den freshe blondinen fridd til av sin danske fiolinist-kjæreste Philippe Benjamin Skow (28) på eksklusive La Mamounia i Marokko.

- Philippe gikk ned på kne mens fullmånen skinte ned over restauranten i hagen. Det hele var superromantisk og jeg ble totalt blåst i bakken av overraskelse. Dette hadde jeg ikke sett komme. Nå er vi veldig forelskede - og litt solbrente, sier hun til Seoghør.no.

- Du er jo moteekspert - hvordan blir brudekjolen?

- Det har jeg ikke hatt tid til å tenke på enda! Jeg er fortsatt i sjokk over frieriet, så nå har jeg mer enn nok med å prøve å la være å snuble over rosa skyer. Å prøve brudekjoler er uansett det siste jeg vil gjøre rett etter ribbe- og julepølsesesongen. Hvis jeg skulle valgt noe akkurat nå, ville det blitt en brude-mumu. Med tilhørende kaftan. I slankende sort.

Få med deg årets brudd, babyer og bryllup her!

Paret har vært kjærester i halvannet år, men har ifølge Jemtegård ikke noe hast med å finne en dato.

- Nei, så langt har vi ikke kommet. Men vi har ingen hast. Jeg har jo dj-et på en del ganske så fantastiske bryllup de siste årene, og de skal selvsagt overgås - alle som en.

Forlovelsesringen er fra det eksklusive danske merket Halberstadt, og får Jemtegård til å føle seg som ingen ringere enn Elizabeth Taylor:

- Ringen har nok diamanter til at jeg kan føle meg som Elizabeth Taylor - hver dag! Nå mangler jeg bare en boa over skuldrene og en glitrende Michael Jackson ved min side. Sistnevnte kan jo bli litt vanskelig, så derfor kompanserer jeg med å stikke ringfingeren opp i ansiktet til alle jeg møter - det kan sikkert oppfattes som en anelse uhøflig av fremmede hotellgjester, men de kan jo i det minste glede seg over at ringen ikke sitter på langfingeren min, forteller hun humoristisk til Seoghør.no.LES OGSÅ: John Arne Riise gikk ned på kne på julaften