UTSLÅTT: Mini er fortsatt sinna på seg selv etter han lørdag røyk ut i nattesten på «Mesternes mester». Foto: Tor Lindseth
UTSLÅTT: Mini er fortsatt sinna på seg selv etter han lørdag røyk ut i nattesten på «Mesternes mester». Foto: Tor LindsethVis mer

- Jeg er fortsatt fly forbanna!

Jahn Ivar «Mini» Jakobsen har ikke glemt skuffelsen etter at han ble offer for «Mesternes mester»-jentenes samarbeid.

SEOGHØR.NO: Først ble Mini (49) offer for jentenes allianse. Så ble han slått ut av «nattest-dronningen» Monica Valen (44). Men han skylder mest på seg selv.

- Jeg var elendig den dagen. Jeg er fortsatt bitter på meg selv. Ja, fly forbanna, sier han til Se og Hør.

Den tidligere fotballstjernen, med blant annet 65 landskamper og 11 mål for Norge, innrømmer at han gruer seg til alle sms'ene og kommentarene som nå vil komme etter at han ble slått ut av «Mesternes mester».

- Det var ikke det at jeg ble slått ut tidlig. Men måten det skjedde på, presiserer han.

MESTERNES MESTER: Tidligere langrennsløper Pål Gunnar Mikkelsplass, kickbokser Mette Solli, skiskytter Frode Andresen, svømmer Aleksander Hetland,  fotballspiller Mini Jacobsen,  kiter Kari Schibevaag,  skihopper Lars Bystøl, skiskytter Tora Berger, fotballspiller Harald Martin Brattbakk, syklist Monica Valen og  langrennsløper Marit Mikkelsplass er deltagerne i årets utgave av «Mesternes mester» på NRK Foto: Roy Darvik/NRK
MESTERNES MESTER: Tidligere langrennsløper Pål Gunnar Mikkelsplass, kickbokser Mette Solli, skiskytter Frode Andresen, svømmer Aleksander Hetland, fotballspiller Mini Jacobsen, kiter Kari Schibevaag, skihopper Lars Bystøl, skiskytter Tora Berger, fotballspiller Harald Martin Brattbakk, syklist Monica Valen og langrennsløper Marit Mikkelsplass er deltagerne i årets utgave av «Mesternes mester» på NRK Foto: Roy Darvik/NRK Vis mer

Han legger mesteparten av skylda på seg selv, selv om de tre gjenværende jentene (Marit Mikkelsplass, Mette Solli og Monica Valen) hadde bestemt seg for å kjøre taktisk i spørre- og hukommelsestesten - og sørge for at Mini røyk ut.

- Greit nok, vi gutta hadde det samme opplegget mot Monica Valen, sier han.

Det var først i den neste øvelsen han følte han sviktet. Da han virkelig måtte gjøre alt godt igjen. Hver deltaker en stolpe de skulle forsvare. Øvelsen gikk ut på velte en annens stolpe og samtidig forsvare sin egen.

- Jeg er jo ikke kjent for å være defensiv. Så jeg dura mot Mette, som var minst av alle, men i det jeg veltet stokken, så tråkket jeg utenfor banen.

TØFFE ØVELSER: Deltagerne i «Mesternes mester» har blant annet konkurrert i bakkeløp. Foto: /NRK
TØFFE ØVELSER: Deltagerne i «Mesternes mester» har blant annet konkurrert i bakkeløp. Foto: /NRK Vis mer

Så da var jeg plutselig sist igjen, sukker mannen som ble kjent for å være like kjapp i replikken som i beina. Og visst har han sjarmert TV-seerne i «Mesternes mester».

- Jeg har alltid fått god kontakt med bestemødre og unger, sier han og ler.

Mini endte sist også sammenlagt - og valgte ut Monica Valen. Også hun var offer for taktikken i lørdagens sending. Gutta hadde bestemt seg for at den tidligere verdensmesteren på sykkel skulle først ut i den første øvelsen.

- Jeg skjønte jo at de hadde en taktikk og at de trodde jeg var det letteste byttet. Det føltes litt intenst der og da, og jeg var vel ikke like blid som jeg pleier, innrømmer Monica.

- Men det gikk fort over. Fem minutter senere var alt som det pleier. Det var sikkert bra tv, sier Monica og ler.

LES OGSÅ: - Tora var den mest ekte av deltagerne.