- Jeg er forlovet!

Maria Mena ble fridd til av kjæresten.

FORLOVET: Dagbladet-journalist Eivind Sæther fridde til popstjernekjæresten Maria Mena tirsdag kveld. Paret har vært sammen siden 2005.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
FORLOVET: Dagbladet-journalist Eivind Sæther fridde til popstjernekjæresten Maria Mena tirsdag kveld. Paret har vært sammen siden 2005. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Maria Mena (24) har forlovet seg med journalistkjæresten Eivind Sæther.

Det bekreftet 24-åringen på sin Twitter-side (ekstern link) onsdag morgen.

«Jeg er forlovet!!!», skrev hun på Twitter klokken 09.40 onsdag. 

Tidligere på morgenen kunne radiokanalen P5 avsløre at Maria skal ha blitt fridd til av kjæresten tirsdag kveld, og kort tid etter «Paparazzi»-sendingen omtalte popstjernen forlovelsen på sin bloggside (ekstern link). 

«Jeg kan ikke en gang begynne å beskrive hvor overveldet og lykkelig jeg er!! I går, 12. oktober, fridde min fantastiske kjæreste gjennom 5 år, Eivind Sæther, til meg, og jeg sa ja! (etter å ha sett meg rundt etter skjult kamera...jeg trodde det var en spøk). Jeg vet det er en klisjé, men det er en klisjé av en grunn - jeg føler meg virkelig som den lykkeligste og heldigste jenta i verden. Og jeg kan ikke tro at en så fantastisk fyr vil tilbringe resten av sitt liv med meg», skriver Mena på bloggen. 

Sangstjernen, som for tiden jobber med en ny plate, forteller også at hun er strålende fornøyd med ringen, men at hun ikke ønsker å si så mye om hvordan frieriet skjedde. 

«Ringen min er helt fantastisk! Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne fortelle hvordan det hele skjedde, men jeg har litt lyst til å holde det for meg selv en stund. La meg bare si at vi var omringet av musikk og våre nærmeste venner», skriver hun.

Maria Mena og Dagbladet-journalisten Eivind Sæther ble kjærester i 2005, og i 2008 ble de også samboere. 

Seher.no har så langt ikke lykkes å få tak i Mena eller Sæther.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  


LES OGSÅ: - Solgte kjæresten på Twitter