TIL ALTERS: Etter seks år som kjærester har David Copperfield og Chloe Gosselin tatt forholdet et steg videre. Her er de avbildet sammen på en premiere i Los Angeles i fjor vår.  Foto: FameFlynet
TIL ALTERS: Etter seks år som kjærester har David Copperfield og Chloe Gosselin tatt forholdet et steg videre. Her er de avbildet sammen på en premiere i Los Angeles i fjor vår. Foto: FameFlynetVis mer

- Jeg er forlovet

David Copperfield planlegger bryllup med sin 29 år yngre modellkjæreste.

SEOGHØR.NO: Den berømte illusjonisten David Copperfield (57) har forlovet seg i hemmelighet med den franske modellen Chloe Gosselin (28) som han har datteren Sky (3) sammen med.

Copperfield avslørte forlovelsen selv da Hello! magazine spurte ham ut om det seks år lange forholdet han hadde til supermodellen Claudia Schiffer (43) på 90-tallet.

- Åh, det er lenge siden. Nå er jeg forlovet og i et forpliktende forhold med Chloe både i hjertet og i sinnet, svarte han, ifølge Eonline.com.

Gosselin får ikke skrytt nok av sin kommende ektemann.

- Jeg er så heldig som har funnet David. Det er veldig få mennesker i verden som er som ham. Han har oppnådd noen ekstraordinære ting i løpet av sin over 30 år lange karriere.

- Folk kommer bort til ham og forteller at de beundrer ham og ser på ham som en rollemodell. David bare smiler fordi han er så beskjeden. Det er som om han ikke forstår selv hvor smart og talentfull han er, forteller hun til bladet.

Paret veksler på å bo i hjemmene de har i Las Vegas, New York og på deres egen karibiske øy kalt Copperfield Bay.

LES OGSÅ: Lene Marlin og Kåre Conradi har forlovet seg