SLIPPER FENGSEL: Charlie Sheen slipper fengsel. Isteden må han tilbringe 30 dager på rehab. Foto: All Over Press
SLIPPER FENGSEL: Charlie Sheen slipper fengsel. Isteden må han tilbringe 30 dager på rehab. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er forferdet over dommen!

Charlie Sheen slipper fengsel. Kritikerne raser...

SEHER.NO:  Det siste året har vært et mareritt for skuespilleren Charlie Sheen (44). Like etter jul i fjor, banket han opp kona Brooke Mueller (32). I tiden etter har han vært innlagt for kokainmisbruk.

Og for å toppe det hele, var han utro mot kona med to prostituerte kvinner. Hele tiden har han forsøkt å unngå fengselsstraff for overfallet. Det så ut til at lås og slå kunne bli et faktum.

Men nå har Charlie Sheen inngått et forlik, i forbindelse med siktelsen for overfallet av kona i Aspen i Colorado, og slipper dermed fengsel. Kort tid etter forliket ble vedtatt, snakket den kvinnelige politikvinnen som var involvert i saken ut om hvor rasende hun var over dommen som sender stjernen på rehab - og ikke fengsel.

- Jeg er forferdet over dommen. Det er hårreisende at retten har valgt å gi Sheen den mildeste mulige straffen. Jeg skulle ønske dommeren hadde sett hvordan Mrs. Sheen så ut 1. juledag, og fått føle den terroren på sin egen kropp, sier politikvinnen Valerie McFarlane i en offentlig uttalselse, i samarbeid med sin advokat Gloria Allred.

«Two and a Half Men»-skuespilleren erklærte seg skyldig i overfallet, og må nå tilbringe 30 dager ved Malibu rehabiliteringssenter, melder RadarOnline. De to andre siktelsene mot Sheen ble droppet.

- Denne typen dom sender en beskjed til alle ofre der ute: Dere er verken viktige eller verdige. Det viser også at rettssystemet ikke beskytter dem, ved å hindre seriøse konsekvenser for gjerningsmannen. I dag har retten gitt en latterlig og uakseptabel dom, sier McFarlane.

Den rasende politikvinnen mener også at dette er en dom for «en elskverdig». Hun mener at det finnes to typer dommer, en for de rike og berømte og en for den vanlige mannen i gata.

Men Valerie McFarlane har selv sine egne svin på skogen viser det seg. I fjor ble hun sparket fra politiet etter en rekke uheldige hendelser, som inkluderte å ha skaffet seg gratis inngang på utesteder ved å bruke sin politiuniform. Hun skal også ha brukt uniformen til å skaffe VIP tilgang, både for seg selv og for sin datter, skriver RadarOnline. 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Her er stjernens nye hjem