SER IKKE PÅ BILDENE: Tone Damli Aaberge innrømmer at hun ikke liker å se på bilder av seg selv.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
SER IKKE PÅ BILDENE: Tone Damli Aaberge innrømmer at hun ikke liker å se på bilder av seg selv. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

- Jeg er forferdelig kresen

Tone Damli Aaberge hater bilder av seg selv...

SEHER.NO: Popstjernen Tone Damli Aaberge (21) har vært en av sommerens mest ettertraktede kjendiser.

Og etter at forholdet til skuespiller Aksel Hennie (33) ble kjent, har popskjønnheten nærmest daglig vært i medienes søkelys.

I et ferskt intervju med "God kveld Norge" innrømmer 21-åringen at presset fra mediene har vært litt tøft.

Men Tone tror likevel at hun har det langt enklere enn internasjonel stjerner, som fotfølges av paparazzier 24 timer i døgnet.

- Hvis man ser på Britney og den slags artister - fy fader for et helvete de går igjennom. Og jeg er ikke i nærheten av det. Men så får jeg liksom smake en del av den kaken. En blir tatt bilde av når en ikke er klar over det, og det blir satt på trykk. Det er ikke alltid like hyggelig, men det går ekstremt bra, sier hun.

Selv om popskjønnheten har blitt vant til å se bilder av seg selv i aviser og ukeblader, avslører hun at hun ikke alltid er like fornøyd med det hun ser.

- Når det gjelder bilder av meg selv er jeg forferdelig kresen. Jeg hater alle bilder av meg selv, så det prøver jeg helst å unngå å se på, humrer hun til "God Kveld Norge".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Det er Barbie og feilvare-Ken