Victoria Tolaas:

- Jeg er forelsket

TV-profilen avslører at kjærligheten blomstrer.

BEKREFTER: TV-personlighet Vicoria Tolaas bekrefter ny kjæreste. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Victoria Tolaas, kjent fra «Norges tøffeste» og «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» avslører overfor Se og Hør at hun har fått seg kjæreste.

- Det er nå bare koselig det, jeg er forelsket da. Kjærligheten blomstrer. Det er veldig koselig, sier hun til Se og Hør, og fortsetter:

- Det er jo alltid litt turbulent og kompliserte greier, så jeg har bare holdt det litt privat, for det er deilig å noe litt for seg selv. Men jeg har det veldig bra for tiden, ler hun, og legger til:

- Ja, jeg har kjæreste.

NY FLØRT: Vi har observert Linni Meister på fjellet med en mystisk fyr. Når vi spør om hun har fått seg kjæreste, svarer hun en smule kryptisk. Video: Luna Lea/Discovery+ Vis mer

Traff hverandre på bar

Hun vil riktignok ikke avsløre hvem det er, og beskriver han som en liten hemmelighet. Paret møttes på en bar, hvor han tilfeldigvis jobbet som bartender.

- Jeg grep tak i ham og spurte hvem han var, så det var egentlig der det startet. Han skulle på jobb, men jeg fortsatte å gå dit, så ble det god stemning. Det var jeg som sjekket opp han. Når du ser noe du liker så må du gå for det!

LES OGSÅ: - Det beste coronaen ga meg var deg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer