- Jeg er forelsket!

Mari Haugersveen hadde med seg sin nye kjæreste på «Skal vi danse».

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fire måneder etter bruddet fra Petter Pilgaard har stylist og modell Mari Haugersveen (30) nå funnet lykken med to år eldre Michael Christophersen (32). 

- Jeg er forelsket og har det veldig bra om dagen. Det er fortsatt veldig tidlig, men vi er begge veldig betatt og gleder oss til å bli bedre kjent, sier Haugersveen til Her og Nå.

Lørdag var Mari og Michael på «Skal vi danse» for å heie på venninnen og «Tigerstaden»-jente, Linni Meister, Selv om hun nå bekrefter forholdet, var hun mer hemmelighetsfull da Seoghør.no spurte om hennes nye flamme.  

- Det er en veldig gode venn av meg… så får vi se, sa hun da.

Men nå har altså den vakre blondinen bekreftet at hun har funnet kjærligheten på nytt.  

30-åringen er snart aktuell med realityserien «Tigerstaden» på TV 2 Bliss. 

Der blir seerene tatt med inn i hverdagen til Mari. Nå som premieren nærmer seg er det derimot en del ting modellen gjerne skulle ha sett ikke hadde blitt filmet.

- Som for eksempel bruddet med Petter (Pilgaard). Det kommer til å bli kjempe kjipt. Og en fotoshoot som vi hadde i danmark, der det var veldig lettkledd, og man glemmer at kameraene filmer, og løper rundt uten så alltfor mye klær på. Det er litt sånn, uff, jeg vet ikke helt hva folk kommer til å tenke om det.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   - To av oss har fått kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer