KJÆRESTER: Tidligere «The Hills»-stjerne Kristin Cavallari har funnet lykken med NFL-spiller Jay Cutler.  Foto: All Over Press
KJÆRESTER: Tidligere «The Hills»-stjerne Kristin Cavallari har funnet lykken med NFL-spiller Jay Cutler. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg er forelsket

«The Hills»-stjernen Kristin Cavallari har funnet mannen i sitt liv.

Publisert
SEHER.NO: Tidligere «The Hills»-stjerne Kristin Cavallari (24) har funnet lykken igjen.

24-åringen, som tidligere har vært koblet opp mot «The Hills»-kollegene Brody Jenner og Justin Bobby, har blitt sammen med NFL-stjernen Jay Cutler. Og overfor People magazine avslører blondinen at hun er «svært forelsket».

- Jeg er forelsket, sa Kristin til People, da hun lørdag feiret bursdagen sin på Las Vegas-klubben The Bank Nightclub.

Cutler, som er quarterback for Chicago Bears, var ikke tilstede under bursdagsfeiringen, fordi klubben hans spilte kamp mot the Seattle Seahawks.

- Jeg skulle ønske jeg var der. Jeg er lei meg for at jeg ikke er der og han ikke er her, sa Cavallari under feiringen.

Cutler skal imidlertid ha sendt sin kjære en enorm bukett rosa blomster, som ankom VIP-bordet hennes på nattklubben. Og Kristin kunne fortelle at livet aldri har vært bedre enn det er nå.

- Alt er skikkelig bra. Jeg nyter mitt privatliv og det å ha en liten pause fra offentligheten. Det er derfor Chicago er så bra for meg. Min mor og hele hennes del av familien er her, og Jay er her. Det er herlig å kunne tilbringe tid med mamma, og du vet, jeg er forelsket, så det er fantastisk, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Fyllekjørte med kjendisdatteren i forsetet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer