CHARTER-STJERNER: - Vi vil være single, sa Charter-damene til Seher.no i desember 2008. Men nå har Lisbeth Meisler blitt forelsket. Foto: Anders Myhren / Seher.no
CHARTER-STJERNER: - Vi vil være single, sa Charter-damene til Seher.no i desember 2008. Men nå har Lisbeth Meisler blitt forelsket. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Jeg er forelsket og det er så herlig!

Charter-Lisbeth har funnet lykken med hemmelig flamme.

SEHER.NO: Bingovertinnen Lisbeth Meisler (47) har i flere sesonger vært å se i solfylte omgivelser i sydlandske strøk i TV3-serien «Charterfeber».

Nå nyter reality-kjendisen sommeren litt ekstra her hjemme i Norge etter endelig å ha funnet lykken med det motsatte kjønn.

- Denne sommeren er jo deiligere enn andre sommere. Jeg er forelsket, og det er så herlig, sier en lykkelig Lisbeth til Seher.no.

Charter-kjendisen kan fortelle at hun har vært forelsket i noen måneder, og at hun er lykkeligere enn på lenge.

- Det er så deilig å ha noen å være glad i som også er glad i meg tilbake, forteller Lisbeth.

Men den populære bingovertinnen vil ikke gå ut med hvem hennes utkårede er.

- Nei, det vil jeg ikke dele med offentligheten ennå. Det får vi heller vente med, sier hun hemmelighetsfullt til Seher.no.

Lisbeth og reisevenninnen Nansy har tidligere fortalt Seher.no om stor pågang fra sjekkelystne menn på internett. Blant annet mottok de to slibrige sex-meldinger gjennom nettstedet Nettby, noe de begge mislikte sterkt.

- Vi har ikke tatt imot et eneste tilbud fordi vi vil være single, sa Lisbeth til Seher.no i desember 2008.

- Det er ikke noe koselig med mannfolk. Det er bare mas. Det er mye bedre å bestemme alt selv. Du har fjernkontrollen for deg selv og du har senga for deg selv. Det er jo så deilig. Da behøver du ikke å si ifra «Jeg kommer hjem da og da» og så blir du fem minutter forsinka og så er helvete løs. Nei, la oss være for oss selv, sa Lisbeth Meisler til Seher.no den gang.

Nå har pipa fått en annen lyd for Lisbeth, som til høsten nok en gang blir å se i TV3-serien «Charterfeber».

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

Se Nansy og Lisbeth fortelle om slibrige meldinger fra unge gutter her:[obj:media:7145]