BRUDD: Calvin Harris og Rita Ora har valgt å avslutte forholdet. Foto: All Over Press
BRUDD: Calvin Harris og Rita Ora har valgt å avslutte forholdet. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg er forelsket i ham

Rita Ora kom med overraskende kjærlighetserklæring.

SEOGHØR.NO: Den britiske popstjernen Rita Ora (22) ble forrige uke fotografert hånd i hånd med den skotske DJ'en Calvin Harris (29) i London. 

Og nå virker det som at det er alvor mellom de to hippe artistene. På en intimkonsert på Cafe de Paris i London denne uken, erklærte 22-åringen overfor publikum at hun er forelsket. Det skriver The Sun.

Da hun introduserte en ny låt, som angivelig omhandler bruddet med reality-kjendisen Rob Kardashian (26), avslørte hun:

- Denne sangen heter «Out Of Love», ikke «In Love», selv om jeg er forelsket, sa hun med et lurt smil.

Også tidligere denne uken ble hun fotografert ute på date med Calvin Harris i London. Turtelduene forlot restauranten Hakkasan i Mayfair hånd i hånd, før de kjøpte med seg noen forfriskninger fra en lokalbutikk og dro hjem sammen torsdag kveld.

Rita Ora viser også hvor forelsket hun er på bildedelingstjenesten Instagram. I helgen la hun ut et bilde fra parets biltur hjemover, trolig tatt av en paparazzifotograf, med bildeteksten «Monkey love». Den prisvinnende DJ-kjæresten gjør en morsom, apelignende grimase på bildet.

Nå kan det bli spennende å se hvor lenge forelskelsen varer for Rita Ora og Calvin Harris. Det bitre bruddet mellom henne og Rob Kardashian skal i hvert fall ha skyldtes at hun hadde vært utro med en rekke menn, deriblant «21 Jum Street»-stjernen Jonah Hill (29).

I YouTube-videoen nedenfor kan du se et klipp fra konserten der Rita Ora kom med sin «kjærlighetserklæring»!LES OGSÅ: Valentinsdate på strippeklubb