- Jeg er forelsket i en jente i Norge

Rockestjernen har funnet lykken igjen - halvannet år etter bruddet med Maria.

SUKSESSBAND: Bigbang med Øystein Greni i spissen har blitt store i Norge etter låter som «Girl in Oslo». Nå er bandet aktuelle med albumet «Epic scrap metal». Foto: SCANPIX
SUKSESSBAND: Bigbang med Øystein Greni i spissen har blitt store i Norge etter låter som «Girl in Oslo». Nå er bandet aktuelle med albumet «Epic scrap metal». Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Bigbang-vokalist og gitarist Øystein Greni (36) er for tiden bosatt i Los Angeles, og for halvannet år siden flyttet kjæresten Maria Orieta og datteren Julia hjem til Norge da forholdet tok slutt.

Til magasinet Kamille innrømmer 36-åringen imidlertid at han er forelsket på nytt.

- Nei, jeg har ikke noen kjæreste. Men jeg er sinnsykt forelsket i en jente som bor i Norge og som jeg driver og skyper med, forteller han.

Greni og norsk-argentinske Orieta hadde vært sammen i 15 år da forholdet tok slutt, og til Kamille forteller Greni at det har vært en tung periode, noe som kommer fram på Bigbangs nye plate «Epic scrap metal»

- Jeg har hatt det heavy lenge. Det er nesten så jeg har gjort meg ferdig med hele sorgprosessen gjennom ting som er skrevet på platen. Den er blitt veldig bra, slik ting blir når man har hatt det fælt og intenst.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Leter etter kjæreste på TV