NYFORELSKET: Tine Helene Valle avslører nå at hun har fått seg ny kjæreste.  Foto: Stella Pictures
NYFORELSKET: Tine Helene Valle avslører nå at hun har fått seg ny kjæreste. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg er forelsket. Det er sikkert og visst.

Nå avslører «Paradise»-Tine hvem som er kjæresten hennes.

SEHER.NO: Torsdag fikk norske TV-seere se en jublende Tine Helene Valle (23) gå til topps i «Paradise Hotel» sammen med partnere Carl Eliassen (22), som hun også hadde sex med under innspillingen.

Men det ble ikke noe forhold mellom de to etter at TV-serien var over. Nå avslører Se og Hør Weekend at frisøren har funnet seg en svensk kjæreste etter oppholdet på hotellet. Nylig ble hun nemlig kjæreste med bartenderen Daniel Adler (24), og i Se og Hør er de to avbildet tett omslynget på Mallorca der Daniel for tiden jobber.

- Jeg er forelsket. Det er sikkert og visst, sier Tine til Se og Hør Weekend.

De to skal ha truffet hverandre ute på byen i Oslo, etter at TV3-serien var ferdig innspilt.

Selv om Tine på torsdag innrømmet overfor Seher.no at hun ikke «ante at hun hadde så store pupper, før hun så seg selv på TV», har hun ikke helt skrinlagt planene om å ta nok en brystforstørrelse. Det er imidlertid ikke hennes nye kjæreste noe særlig for.

- Jeg er en puppegutt, og synes Tine har veldig flotte bryster. Men jeg liker dem som de er, og synes ikke hun bør legge inn mer silikon nå, er den klare talen fra Daniel.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Man dolker ikke en man har følelser for