- Jeg er forberedt på å fjerne brystene

«Beverly Hills 90210»-stjernen brøt sammen da hun ble spurt om kreftsykdommen på TV.

TÅREVÅTT: Skuespiller Shannon Doherty åpnet seg om sykdommen i et åpenhjertig TV-intervju denne uken.  Foto: Xposure
TÅREVÅTT: Skuespiller Shannon Doherty åpnet seg om sykdommen i et åpenhjertig TV-intervju denne uken. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I sommer avslørte «Beverly Hills 90210»-stjernen Shannen Doherty (44) at hun har fått brystkreft.

Ifølge PerezHilton.com gjestet hun denne uken TV-programmet «The Dr. Oz Show», der hun snakket åpenhjertig om kampen mot kreften. 

Under det rørende intervjuet røper 44-åringen at hun planlegger operasjon og hun begynner å bli vant til tanken om at hun kanskje må fjerne brystene.

- Det er kun bryster, og jeg er forberedt på at jeg kanskje må fjerne dem. I det store bildet vil jeg heller overleve og bli gammel sammen med ektemannen min, sa hun gråtkvalt i programmet, ifølge People. 

Saken fortsetter under bildet. 

SNAKKET UT: Shannen Doherty ble intervjuet av legen Mehmet Öz, kjent fra talkshowet «The Dr. Oz Show» denne uken.  Foto: Xposure
SNAKKET UT: Shannen Doherty ble intervjuet av legen Mehmet Öz, kjent fra talkshowet «The Dr. Oz Show» denne uken. Foto: Xposure Vis mer

Påvirket jobben

Den amerikanske skuespilleren er gift med fotograf Kurt Iswarienko, og hun legger ikke skjul på at hennes største frykt med sykdommen var at det skulle påvirke sine nærmeste.

GIFT: Shannen Doherty og Kurt Iswarienko har vært gift siden 2011. Skuespilleren har to ekteskap bak seg før hun møtte Kurt.  Foto: wenn.com
GIFT: Shannen Doherty og Kurt Iswarienko har vært gift siden 2011. Skuespilleren har to ekteskap bak seg før hun møtte Kurt. Foto: wenn.com Vis mer

Hun avslørte imidlertid også at sykdommen har gått utover skuespillerkarrieren hennes.

- Jeg tror folk tenker at jeg er «syk», og derfor ikke klarer å utføre jobben min. Og ja, det kommer til å påvirke jobben min etter jeg er ferdig operert og trenger tid til å komme meg igjen. Heldigvis er det fremdeles noen regissører som tror på meg, men de er få. Jeg tror de fleste bekymrer seg, fortalte hun. 

Saksøker managementet

Kreftdiagnosen ble avslørt i rettsdokumenter fra «Charmed»-stjernen, der hun går til sak mot sitt tidligere management Tanner Mainstain og Steven Blatt, ekspartner i selskapet.

Ifølge Doherty fant hun i mars 2015 ut at hun har fått brystkreft med spredning, og at kreften hadde spredd seg over en periode der hun ikke hadde helseforsikring.

I søksmålet hevder skuespilleren at det var managementets ansvar å sørge for at forsikringspremien i helseforsikringen hun hadde gjennom Screen Actors Guild, ble betalt i tide.

- I november 2013 sendte SAG faktura på saksøkers helseforsikringspremie for året 2014 til Tanner Mainstain. Men saksøkte ignorerte fakturaen, betalte den ikke (uten å informere saksøker) og avsluttet deretter brått samarbeidet med Doherty med virkning fra 7. februar 2014, heter det i rettspapirene.

Etter å ha blitt sparket av Tanner Mainstain var 90-tallsstjernen uten helseforsikring. Dette var hun ikke klar over, hevdet skuespilleren. 

POPULÆR SERIE: Shannen er best kjent fra 90-talls serien «Beverly Hills 90210». Her er noen av skuespillerne: Jason Priestly, Shannen Doherty, Ian Ziering og Jennie Garth. Foto: SipaUSA
POPULÆR SERIE: Shannen er best kjent fra 90-talls serien «Beverly Hills 90210». Her er noen av skuespillerne: Jason Priestly, Shannen Doherty, Ian Ziering og Jennie Garth. Foto: SipaUSA Vis mer

LES OGSÅ: Kjenner du igjen superstjernene?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer