Kylie Jenner:

- Jeg er forbanna

Realitystjernen i hardt vær for ny Bratz-dukke.

REFSES: Kylie Jenner refses for utseende på Bratz-dukken hennes. Foto: Evan Agostini/Invision/AP
REFSES: Kylie Jenner refses for utseende på Bratz-dukken hennes. Foto: Evan Agostini/Invision/AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mye har skjedd siden Kylie Jenner (25) først dukket opp på skjermen i realityserien «Keeping up with the Kardashians» i 2007. Siden den gang har 25-åringen blant annet opparbeidet seg sitt eget sminkemerke «Kylie Cosmetics», og blitt en av de yngste mangemillionærene i verden.

Denne uken kunne realitystjernen avsløre på Instagram-story at hun har gått inn i et samarbeid med dukkeselskapet Bratz, der hun har fått sin helt egen Kylie-kolleksjon.

Alle dukkene er inspirert av hennes mest ikoniske stiler gjennom årene, og inkluderer ulike tilbehør som kjennetegner Jenner. Men det er en ting ved dukkene som ikke har blitt tatt særlig godt imot.

På Twitter reagerer nemlig flere på hudtonen til dukkene.

«Det er rart at Bratz-dukkene til Kylie er brune. Den jenta er hvit som faen», skriver en.

«Hør her, jeg hadde alle Bratz-dukkene. Ingen kan det bedre enn meg, og jeg aksepterer ikke Kylie Jenners Bratz-dukke! Jeg er forbanna. Dette hører ikke hjemme i min bok», skriver en annen.

Mangemillionæren viser derimot stor glede for Bratz-dukken sin.

- Jeg har vært fan av Bratz siden jeg var liten, og har alltid ønsket meg min egen dukke, forteller Jenner i en pressemelding og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer