- Jeg er forbanna!

«Idol»-dommer Marion Ravn mener det var katastrofalt at Kirsti røk ut av konkurransen fredag.

FORBANNA: «Idol»-dommer Marion Ravn (t.v) sier til programleder Guri Solberg at det er helt katastrofalt at Kirsti Sørlie Hansen (midten) har røket ut av konkurransen. 25-åringen imponerte dommerne stort med sine sangtekniske prestasjoner, men TV-see Foto: Stella Pictures
FORBANNA: «Idol»-dommer Marion Ravn (t.v) sier til programleder Guri Solberg at det er helt katastrofalt at Kirsti Sørlie Hansen (midten) har røket ut av konkurransen. 25-åringen imponerte dommerne stort med sine sangtekniske prestasjoner, men TV-see Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I fredagens «Idol»-sending var det kun fem håpefulle finalister som kjempet om TV-seernes stemmer.

De talentfulle deltagerne imponerte dommerne på akustisk vis i kveldens finalerunde, og strålende dommerkommentarer til samtlige opptredener skapte ekstra stor spenning foran avsløringen av resultatet av TV-seernes stemmer.

Kanskje spesielt Jenny Langlo (18), Henrik Mortensen (17) og Kirsti Sørlie Hansen (25) ble rost opp i skyene av dommerne. Og til slutt var det nettopp Kirsti Sørlie Hansen som, svært overraskende, røk ut av sangkonkurransen.

- Jeg er forbanna! Helt katastrofe at den beste vokalisten røk ut så tidlig, det synes jeg ikke var fortjent, sier dommer Marion Ravn til Guri Solberg og Ravi og tørker tårene, etter at resultatet er offentliggjort.
 
- Det er mye tilfeldigheter i dette gamet her. Jeg føler at jeg gjorde det bra i kveld, tenker jeg kan være fornøyd med det. Men jeg nekter å gi meg, jeg skal fortsette med musikk, sier Kirsti selv til programlederne.

Samtlige dommere spådde nemlig at det var Vegard Leite som kom til å ryke ut, på grunn av en litt blodfattig og slapp fremføring. Sørlie Hansen mottok derimot bare godord fra panelet.

- Jeg elsker låtvalget ditt! Dette var en upåklagelig opptreden, det var proft og veldig fint, skrøt  Gunnar Greve Pettersen av den talentfulle vokalisten.


Dette sang «Idol»-deltagerne i fredagens akustiske sending:

Vegard Leite (19) fra Værlandet: «Just the way you are» (Bruno Mars)

Henrik Mortensen (17) fra Mosjøen: «Moves like Jagger» (Maroon 5)

Isak Heim (16) fra Trondheim: «Nothing ever hurt like you» (James Morrison)

Kirsti Sørlie Hansen (25) fra Rælingen: «Titanium» (David Guetta)

Jenny Langlo (18) fra Stordal: «Creep» (Radiohead)

Neste spennende delfinale av «Idol» sendes på TV2 fredag 2. desember fra klokken 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide her!


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Henriette Steenstrup ble mamma 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer