«Forræder»:

- Jeg er forbanna på ham

To nye deltakere er ute av «Forræder».

SENDT HJEM: Tonje Frigstad er ikke lenger en del av «Forræder» etter å ha blitt sendt hjem på dag tre. Foto: TV 2
SENDT HJEM: Tonje Frigstad er ikke lenger en del av «Forræder» etter å ha blitt sendt hjem på dag tre. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

To nye deltakere måtte fredag forlate det nye TV 2-konseptet «Forræder», og nok en gang var det to «lojale» som måtte reise hjem, nemlig TV-profil Katarina flatland (33) og tidligere «Farmen»-profil Tonje Frigstad (22).

Flatland ble først eliminert av forræder-trioen. Frigstad derimot, ble sendt hjem som en konsekvens av at flertallet trodde at hun var en løgner, altså at hun var en del av motstandertrioen.

Det var hun ikke. Dermed har forræderne fått en drømmestart på høsten, med tanke på at seks lojale og ingen forrædere er sendt hjem.

TÅREVÅTT: «Forræder»-deltaker Tonje Frigstad tar til tårene når hun får nyheten om at hun ligger tynt an når en deltaker skal stemmes ut. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Jeg tenkte «fuck it»

Den kollektive mistanken mot 22-åringen var på ett tidspunkt så sterk at hun til slutt tok til tårene, noe som gjorde at flere av de andre deltakerne begynte å tvile på om hun faktisk var en av de ikke-lojale.

- Jeg begynte å gråte fordi ting kom litt brått på. Jeg var det navnet alle snakket om, og jeg merket at de gikk rundt og snakket om meg. Det var så frustrerende at jeg ikke klarte å overbevise dem om at jeg faktisk var lojal, forteller hun til Se og Hør.

HARDT SPILL: 20 deltakere er med i «Forræder». 14 er fortsatt med etter tre episoder. Foto: TV 2
HARDT SPILL: 20 deltakere er med i «Forræder». 14 er fortsatt med etter tre episoder. Foto: TV 2 Vis mer

Hun fortsetter:

- Etter det tenkte jeg «fuck it», jeg hadde ingenting å tape - alle trodde jeg var én av forræderne uansett. Jeg var irritert og gikk all in. Jeg tok det nesten som en bonus at jeg ikke røk forrige fredag, for det trodde jeg at jeg skulle gjøre. Jeg jobbet hardt.

Som TV-seerne fikk se i fredagens episode, var det spesielt YouTuber Sander Austad Dale (24), bedre kjent som «Randulle», som var klinkende klar på at Frigstad var én av dem som ikke spilte på samme lag.

- Skikkelig tøft

Den tidligere «Farmen»-deltakeren legger ikke skjul på at akkurat det var mildt sagt frustrerende.

- Altså, jeg er forbanna på ham! Det var sykt irriterende. Jeg tror egentlig at han begynte å mykne litt etter hvert, at han tvilte. Men da vi satt der i rådsalen, ville han bare fullføre det.

TOK FEIL: Sander Austad Dale var den største pådriveren for å sende hjem Tonje Frigstad. Han tok imidlertid helt feil. Foto: TV 2
TOK FEIL: Sander Austad Dale var den største pådriveren for å sende hjem Tonje Frigstad. Han tok imidlertid helt feil. Foto: TV 2 Vis mer

- Fikk dere snakket ut om det som skjedde i etterkant da?

- Nei, det var rett ut og hjem. Og med en gang jeg gikk ut døra tenkte jeg at dette bare er et spill. Men jeg levde meg sykt inn i det og tenkte at dette var mye viktigere enn det egentlig er. Men jeg fikk melding av Sander etter innspillingen, og nå er det bare god stemning, bedyrer hun.

SPØKELSER: TV 2 og Mads Hansen gikk drastisk til verks for å dytte «Forræder»-deltakerne så langt inn i bobla som mulig. Video: Rød Løper/TV 2/Netflix Vis mer

Frigstad fikk tre dager i Anders Jahre-villaen i Sandefjord. Men tre små dager var mer enn nok til å bli påvirket av det psykiske spillet.

- Det var superintenst. Samtidig visste jeg at jeg ikke kunne ringe hjem eller noe sånt, for jeg måtte bare holde maska. Jeg ville mistet det enda mer om det hadde skjedd. Det var skikkelig tøft, sier hun til Se og Hør.

Cathrine Fossum (44), Jørn Lier Horst (52) og Jonas Lihaug (33) er de tre som har blitt utpekt som forrædere i TV 2-programmet.

LES OGSÅ: - Gjorde det riktige valget

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer