«Forræder»:

- Jeg er forbanna på ham

To nye deltakere er ute av «Forræder».

SENDT HJEM: Tonje Frigstad er ikke lenger en del av «Forræder» etter å ha blitt sendt hjem på dag tre. Foto: TV 2
SENDT HJEM: Tonje Frigstad er ikke lenger en del av «Forræder» etter å ha blitt sendt hjem på dag tre. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

To nye deltakere måtte fredag forlate det nye TV 2-konseptet «Forræder», og nok en gang var det to «lojale» som måtte reise hjem, nemlig TV-profil Katarina flatland (33) og tidligere «Farmen»-profil Tonje Frigstad (22).

Flatland ble først eliminert av forræder-trioen. Frigstad derimot, ble sendt hjem som en konsekvens av at flertallet trodde at hun var en løgner, altså at hun var en del av motstandertrioen.

Det var hun ikke. Dermed har forræderne fått en drømmestart på høsten, med tanke på at seks lojale og ingen forrædere er sendt hjem.

- Jeg tenkte «fuck it»

Den kollektive mistanken mot 22-åringen var på ett tidspunkt så sterk at hun til slutt tok til tårene, noe som gjorde at flere av de andre deltakerne begynte å tvile på om hun faktisk var en av de ikke-lojale.

- Jeg begynte å gråte fordi ting kom litt brått på. Jeg var det navnet alle snakket om, og jeg merket at de gikk rundt og snakket om meg. Det var så frustrerende at jeg ikke klarte å overbevise dem om at jeg faktisk var lojal, forteller hun til Se og Hør.

Hun fortsetter:

- Etter det tenkte jeg «fuck it», jeg hadde ingenting å tape - alle trodde jeg var én av forræderne uansett. Jeg var irritert og gikk all in. Jeg tok det nesten som en bonus at jeg ikke røk forrige fredag, for det trodde jeg at jeg skulle gjøre. Jeg jobbet hardt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer