- Jeg er for ung til å ha på meg så mye sminke hele tiden

Reailtystjernen Kylie Jenner (18) åpner seg i nytt intervju.

SUPERSTJERNE: Kylie Jenner har med tiden blitt et av Hollywoods mest kjente fjes. I et nytt intervju kommer ungjenta med en overraskende avsløring. Foto: Xposure
SUPERSTJERNE: Kylie Jenner har med tiden blitt et av Hollywoods mest kjente fjes. I et nytt intervju kommer ungjenta med en overraskende avsløring. Foto: Xposure Vis mer
LEI: 18 år gamle Kylie Jenner har gått lei av å ha på seg mye sminke. Foto: Scanpix
LEI: 18 år gamle Kylie Jenner har gått lei av å ha på seg mye sminke. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Med tiden har Kylie Jenner (18) tatt over noe av storesøster Kim Kardashians (35) rolle i den berømte familien, og blitt den mest aktive på sosiale medier.

Ungjenta legger ut flere bilder og videoer daglig på diverse plattformer – som oftest av seg selv og dagens «look».

Tidligere har Jenner sagt at hun bruker to og en halv time foran speilet før hun går ut døren, og at hun elsker bruke tid på å sminke seg.

Nå har 18-åringen snudd.

– Jeg hater å ha på meg sminke. I det siste har jeg vært skikkelig ferdig med hele den greia der. Jeg er for ung til å ha på meg så mye sminke hele tiden, sier hun til Interview.

Saken fortsetter under bildet.


Hun forteller også at livsstilen hennes gjør det vanskelig å vende seg av med sminken.

– Det er jo så dårlig for huden, men jeg holder alltid på med photoshoots og går på røde løpere – og da vil jeg jo så klart se bra ut.

I intervjuet deler realitystjernen også at hun føler at hun har mistet ungdomsårene sine.

– Jeg tror jeg kommer til å se tilbake og tenke «Jeg skulle ønske at jeg bare kunne være et barn og at jeg fikk gjort alle de normale tenåringsgreiene som vennene mine gjorde». Men samtidig er det en velsignelse. Jeg har gjort masse som de fleste 35-åringer enda ikke har gjort, sier Jenner til bladet.


Etterforsket for å vanskjøttet hunden sin

 

Kort tid før Interview-artikkelen kom ut, skapte 18 år gamle Jenner overskrifter for å formodentlig ha vanskjøttet hunden sin.

Etter at Kylie viste frem sin italienske mynde Bambi i et videoklipp på Snapchat, reagerte folk med bekymring. Det skriver TMZ.

Saken fortsetter under Kylie Jenners Snapchat-video.

Nettstedet skriver at flere har reagert på at stjernens hund ser svært tynn ut, og nå skal den amerikanske dyrebeskyttelsen være koblet inn.

I kommentarfeltet til videoen har flere opprørte fans kommentert hundens utseende, mens andre påpeker at italienske mynder skal være slanke.

En talsperson for L.A. County Animal Control bekrefter ovenfor TMZ at de har mottatt klager om potensiell dyremishandling i forbindelse med Kylie Jenners videoklipp, og nettstedet skriver at en etterforskning nå er satt i gang.

LES OGSÅ: Nå røper de sannheten bak Thanksgiving-bildet