- FOR GAMMEL FOR Å KASTE KLÆRNE: Kim Kardashians kurver har gjort henne berømt, men nå varsler TV-stjernen at hun kan ha latt seg fotografere naken for siste gang. Foto: All Over
- FOR GAMMEL FOR Å KASTE KLÆRNE: Kim Kardashians kurver har gjort henne berømt, men nå varsler TV-stjernen at hun kan ha latt seg fotografere naken for siste gang. Foto: All Over Vis mer

- Jeg er for gammel til å posere naken

Dette kan være siste gang TV-stjernen kaster klærne foran kamera.

Publisert
SEHER.NO: Kim Kardashian (29) har i tillegg til suksess med sin realityserie «At home with the Kardashians» de siste årene fått mye oppmerksomhet for sin vilje til å kaste klærne foran kamera.

I 2007 havnet en hjemmelaget sexfilm med henne og eks-kjæresten Ray J. Norwood på internett, og senere samme år viste hun seg fram i Evas drakt i herrebladet Playboy.

Denne måneden dukket en naken Kardashian igjen opp naken på trykk, i bladet W, etter å ha fått forhåndsgodkjennelse fra moren Kris Jenner.

Men nå varsler Kim at det er slutt på nakenbildene, fordi hun rett og slett føler seg for gammel.

- Jeg vet ikke om jeg vil posere naken igjen. Jeg er for gammel for det nå. Jeg ville gjøre alt, før jeg fylte 30, sier hun til Us Magazine.com.

Kardashian, som forlater 20-årene 21. oktober, ser imidlertid ikke til å være så veldig lei seg for at hun blir eldre. For å markere dagen på forhånd skal hun ha kjøpt en Rolls-Royce til seg selv i bursdagsgave.

- 30 lyder så gammelt. Men jeg kommer over det. Jeg føler at jeg har oppnådd masse, og at jeg har vært heldig, sier hun ifølge Ekstra Bladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Nå er hun singel igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer