«Mesternes Mester» 2018:

- Jeg er født med tre nyrer

Steffen Iversen måtte opereres som liten.

OPERERTE SOM BARN: Steffen Iversen avslører historien bak et av sine arr. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
OPERERTE SOM BARN: Steffen Iversen avslører historien bak et av sine arr. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Førstkommende fredag går startskuddet for den nye sesongen av «Mesternes Mester» på NRK. En rekke tidligere idrettsstjerner skal kjempe mot hverandre om den jeve tittelen.

Til tross for at man trolig har sett mange av dem på tv-skjermen tidligere, er det likevel noe som vil komme som en overraskelse for seerne.

For mange organer

Fotballspiller Steffen Iversen (41) har imponert en hel nasjon med sine prestasjoner på fotballbanen. Men med en lang karriere, kommer også en rekke skader og påfølgende arr.

KARRIERE: Steffen Iversen har hatt en suksesskarriere som fotballspiller. Nå skal han kjempe mot andre idrettsstjerner. Foto: NTB Scanpix
KARRIERE: Steffen Iversen har hatt en suksesskarriere som fotballspiller. Nå skal han kjempe mot andre idrettsstjerner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Overfor Dagbladet forteller Steffen om et av arrene han har et spesielt forhold til. Det pådro han seg nemlig i svært ung alder, rundt 4-5 årsalderen. Det viser seg likevel at det ikke hadde noe med fotball å gjøre.

- Jeg er født med tre nyrer. Så jeg opererte faktisk bort en og en halv nyre den gang, sier han til avisen.

Saken fortsetter nedenfor.

BITTER: Den tidligere snøbrettkjøreren, Helene Olafsen, har imponert stort denne våren med hennes innsats i «Mesternes mester». Dessverre glapp seieren såvidt, etter en nervepirrende duell med Anders Jacobsen. Video: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Redd

Håndballspiller Gro Hammerseng (37) ledet i desember en rekke nordmenn gjennom årets Verdensmesterskap fra Tyskland, da de norske håndballjentene spilte seg inn til en sølvmedalje.

Gro har selv vist seg å være en spiller i verdensklasse, og virker bestandig fryktløs på håndballbanen. Slik er det derimot ikke når det kommer til alle aktiviteter.

- Jeg er faktisk redd for å dykke og svømme under vann, sier hun til Dagbladet, og legger til at hun er redd for pardans og at hun ikke liker quiz.

- Jeg vil faktisk driste meg til å si at jeg hater det, legger hun til.

Det kan imidlertid vise seg at livet som håndballspiller ikke bare byr på trening og håndballkamper.

- BRUKTE DONOR: I «Stjernene på slottet» forteller Gro Hammerseng om hvordan hun og Anja Edin fikk sønnen Mio (1). - Det har vært litt vanskelig for noen å forstå at han ikke har noen pappa. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

Ønsker seg flere barn

37-åringen har vært en viktig spiller for norsk håndball, og da hun i 2013 ble smidd i hymens lenker med kona Anja Hammerseng Edin, hadde hele håndball-Norge møtt opp i Stavern.

Det flotte bryllupsparet virket veldig forelsket da de kom syklende til høylytt jubel og latter.

Begge brudene hadde kledd seg i hvitt for anledningen. Anja hadde dress, og Gro Hammerseng kom i en vakker brudekjole.

Paret har vært sammen siden 2010, og i februar to år etter, ble Anja og Gro foreldre til lille Mio. Den lille krabaten, som i dag er over to år, var selvfølgelig med i bryllupet - og storkoste seg ved foreldrenes side.

Gro har tidligere også uttalt at hun gjerne ønsker seg flere barn.

- Er lykkelig gift med minst to barn, skriver og har startet opp som selvstendig næringsdrivende, svarte hun nemlig på spørsmål fra Larvikhk.no om hvor hun ser seg selv om 10 år i 2013.

LES OGSÅ: - Det blir mange følelser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer