ÅPEN OM ANGSTEN: Bloggeren Suzanne Aabel har ikke klart å bli kvitt angsten gjennom terapi. Her med bloggkollegaene Marna Haugen og Sophie Elise Isachsen.  Foto: Fameflynet Norway
ÅPEN OM ANGSTEN: Bloggeren Suzanne Aabel har ikke klart å bli kvitt angsten gjennom terapi. Her med bloggkollegaene Marna Haugen og Sophie Elise Isachsen. Foto: Fameflynet NorwayVis mer

- Jeg er født med en ekstrem sorg inni meg

Bloggeren Suzanne Abel er kjent for sin skarpe tunge, men er ikke like tøff som alle tror.

SEOGHØR.NO: Suzanne Aabel (32) har markert seg som en ærlig skribent og TV-profil med mye på hjertet og er ikke redd for å  komme med kraftige sleivspark på sin blogg.

Hun har også delt av privatlivet gjennom TV 2 Bliss-serien «Bloggerne». Til VG forteller hun at hun ikke alltid er like tøff som hun virker og at hun i mange år har slitt med angst.

- Inni meg har jeg høy puls hele dagen. Jeg tror jeg er født sønn, med en ekstrem sorg inni meg. Jeg kan ikke skylde på noen, og ingen kan hjelpe meg. Angsten må jeg leve med, og den er ekstra sterk i drømmene mine. Jeg har gått i terapi, men det er begrenset hva man kan snakke seg ut av, sier hun til avisen.

Når hun ytrer seg offentlig sier Suzanne at hun går inn i en rolle.

- Det er kanskje min største hemmelighet, at jeg er så redd. Som jeg for så vidt har fortalt i realityseriene «Forbindelser» og «Bloggerne». Jeg går inn i en rolle i offentligheten. Men samtidig er dét også meg.

LES OGSÅ: Planlegger ny skjønnhetsoperasjon