ANGRER: James Franco beklager for oppførselen sin og at han og beskriver hele hendelsen som pinlig. Foto: Fame Flynet
ANGRER: James Franco beklager for oppførselen sin og at han og beskriver hele hendelsen som pinlig. Foto: Fame FlynetVis mer

- Jeg er flau og har lært leksen min

Hollywood-stjernen James Franco (35) prøvde å sjekke opp en 17 år gammel jente via Instagram.

SEOGHØR.NO: Denne uken ble det kjent at skuespilleren James Franco inviterte den 18 år yngre skotske jenta Lucy Clode med seg på et hotellrom etter å ha møtt henne i New York.

Den unge studenten besøkte storbyen som en tidlig 18-årsgave og møtte Franco etter Broadway showet hans «Of Mice and Men».

Clode filmet en Instagram-video med Hollywood-stjernen og han ba henne tagge ham.

17-åringen gjorde som hun ble instruert og senere samme kveld prøvde Franco å få til et møte med henne, skriver E!News.com.

Franco spurte blant annet om hvor gammel hun var, om hun hadde kjæreste og om han skulle leie et hotellrom til dem.

Da Clode svarte at hun trodde det hele var en aprilsnarrspøk, sendte skuespilleren et bilde av seg selv for å bekrefte at det faktisk var ham.

Onsdag lekket hele samtalen på nettet.

Unnskyldte seg på TV

- Jeg håper foreldre kan holde tenåringsbarna sine borte fra meg. Tusen takk! skrev Franco etter avsløringen på Twitter.

Fredag gjestet en pinlig berørt stjerne TV-programmet «Live! With Kelly and Michael», og unnskyldte seg for hele episoden.

- Jeg følte meg dum, og hadde ikke lyst til å komme hit i dag. Jeg er flau, og tydeligvis et godt eksempel på hvor vanskelig sosiale medier kan være. Det er en måte folk treffer hverandre på i dag, men jeg er helt ny med dette og jeg skjønner nå at man ikke vet hvem som er på andre siden, stotret han fram.

- Man møter noen personlig og får en følelse av hvem de er, men så vet man egentlig ikke hvem man prater med. Dømmekraften min var dårlig. Jeg har lært leksen min, fortalte han.

Programlederne takket etterpå Franco for at han valgte å være ærlig.

I filmen Spring Breakers spiller Franco mot blant annet Selena Gomez og Vanessa Hudgens.
I filmen Spring Breakers spiller Franco mot blant annet Selena Gomez og Vanessa Hudgens. Vis mer

LES OGSÅ: Seth Rogen avslører kjendiser han har dopet seg med