- Jeg er ferdig med slemme gutter

Men det betyr ikke at hun mener eksen Justin Timberlake er det, derimot...

FERDIG MED SLEMME GUTTER: Cameron Diaz er ferdig med slemme gutter. Nå er hun klar for å finne en snill gutt. Foto: All Over Press
FERDIG MED SLEMME GUTTER: Cameron Diaz er ferdig med slemme gutter. Nå er hun klar for å finne en snill gutt. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Cameron Diaz (37) uttalte nylig at monogami ikke er noe for henne, men hun avslører nå at hun er klar for et forhold - så lenge det er med en snill gutt.

- Alle liker de slemme guttene, helt til du en dag våkner opp og skjønner at et forhold med en slem gutt aldri kan bli bra. Jeg er ferdig med det, sier Diaz i et intervju med Harper`s Bazaar.

«Knight and Day»-stjernen vil ikke kommentere ryktene rundt hennes påståtte romanse med baseball-stjernen Alex Rodriguez. Men hun forteller at det finnes en som hun dater.

Cameron har tidligere vært i et forhold med Justim Timberlake, men «Sexy Back»-sangeren er definitivt ikke en av den slemme guttene, mener hun.

- Jeg og Justin har ledd sammen i flere år, han er den morsomste gutten jeg noensinne har møtt.


De to eksene vil snart være å se på lerretet sammen, i den kommende filmen «Bad Teacher».

Selv om Diaz setter stor pris på Justins humor, er det en helt annen som er idolet hennes når det kommer til å være mest sexy. Nemlig Oscar-vinneren Helen Mirren (64).

- Helen er bare så utrolig sexy. Hun prøver ikke på noe måte å skjule sin alder, hun bare tar godt vare på seg selv. Hun er som en nudist, sier Cameron om den 64-års gamle skjønnheten, som er aktuell med nakenscener i filmen «Love Ranch».

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Vil ha mer enn en mann i sengen