OPERERES: Etter flere tiår med fysiske og psykiske plager som følge av sine store bryster, skal sanger Marianne Antonsen nå gjennomgå en brystreduksjon. Her er hun avbildet på Universals Sommerfest i 2011. Foto: Fotograf Tor Lindseth
OPERERES: Etter flere tiår med fysiske og psykiske plager som følge av sine store bryster, skal sanger Marianne Antonsen nå gjennomgå en brystreduksjon. Her er hun avbildet på Universals Sommerfest i 2011. Foto: Fotograf Tor LindsethVis mer

- Jeg er ferdig med puppene mine

Artist Marianne Antonsen gleder seg til å få et lettere liv etter en brystreduksjon.

SEOGHØR.NO: Artist Marianne Antonsen (42) har siden tenårene vært plaget av sine store bryster. Frontpartiet har voldt henne smerter i rygg og nakke, men også slitt på henne psykisk.

Nå tar sangeren endelig grep, og skal få redusert bryststørrelsen betraktelig med en brystreduksjon som dekkes av staten. Det forteller hun i ukens Se og Hør Weekend.

- Jeg har sagt at de kan få ta så mye de bare vil. Jeg er ferdig med puppene mine nå.
 
- Jeg skal jo være ærlig og si at de har brakt meg mye glede også. Men nok er nok, de har gjort nytten. Jeg har ammet to barn, og flere blir det ikke, understreker Marianne overfor Se og Hør.

42-åringen er for tiden singel, og mamma til Olivia (6) og Thomas (22).  Nå gleder hun seg til å kunne være mer aktiv sammen med datteren, selv om hun innrømmer at hun gruer seg veldig til narkosen.

- Jeg kommer til å få et helt nytt, og mye lettere liv! sier hun begeistret.

I ukens Se og Hør Weekend, som er i salg nå, kan du lese mer om Marianne Antonsens planlagte operasjon.

LES OGSÅ: - Puppene har alltid vært i veien