- Jeg er ferdig med Paradise Hotel

Petter Pilgaard utelukker comeback i den nye sesongen av skandaleserien.

SLUTT PÅ PARADISE-FESTEN: Petter Pilgaard har i to sesonger vært med som deltaker og programleder i realityserien «Paradise Hotel», men 30-åringen har ikke planer om å være med den tredje sesongen, som snart starter i Mexico. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
SLUTT PÅ PARADISE-FESTEN: Petter Pilgaard har i to sesonger vært med som deltaker og programleder i realityserien «Paradise Hotel», men 30-åringen har ikke planer om å være med den tredje sesongen, som snart starter i Mexico. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Petter Pilgaard (30) kom i fjor tilbake som gjesteprogramleder i «Paradise Hotel» etter å ha vunnet første runde av den skandaleombruste realityserien i 2009.

Men når innspillingen av den tredje sesongen begynner senere denne måneden i Mexico, blir det uten Pilgaard foran kamera.

- Jeg har ikke fått noe tilbud om å bli med og hadde uansett takket nei. Jeg har ikke noe negativt å si om Paradise, jeg kan takke det for mye, men jeg føler det er på tide å komme seg videre. Jeg tror også «Paradise Hotel» klarer seg fint uten Petter Pilgaard, sier han til Seher.no.

Heller ikke Petters kjæreste Mari Haugersveen (28), som i to sesonger har jobbet som stylist for programleder Triana Iglesias, skal ifølge Petter være med til Mexico denne gangen.

Øyvind Skovli i TV3 hevder det ikke ligger noe dramatikk bak Petter Pilgaards exit fra «Paradise Hotel».

- Vi har valgt en annen løsning for Paradise-nettsidene våre i år, dermed blir det Paradise Hotel uten Petter denne gangen. Petter er en fyr vi har stortrivdes å jobbe sammen med, så man skal ikke se bort ifra at han kan dukke opp på våre plattformer i fremtiden, sier han til Seher.no.

Petter - som i fjor fikk sin egen realityserie «Petter elsker Mari» sammen med kjæresten på kanalen TV 2 Bliss - sier han snart kan bli å se på skjermen igjen.

- Jeg har prosjekt på gang, men det er foreløpig hemmelig. I tillegg trives jeg også med jobben i radiokanalen NRJ.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke gjort noe med puppene