Se og Hørs Kjendisgalla:

- Jeg er ferdig med menn

Trude Drevland nøyer seg med vennene sine.

NYSINGEL: I høst ble det slutt mellom Trude Drevland og Odd Drevland, hennes ektemann gjennom 34 år. - Det er vanskelig, men jeg har det bra, sier hun til Se og Hør. Her poserer hun sammen med Geir Håkonsund. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NYSINGEL: I høst ble det slutt mellom Trude Drevland og Odd Drevland, hennes ektemann gjennom 34 år. - Det er vanskelig, men jeg har det bra, sier hun til Se og Hør. Her poserer hun sammen med Geir Håkonsund. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

(Se og Hør): I fjor høst svingte Trude Drevland (70) seg på parketten iført glitrende kjoler i TV 2-programmet «Skal vi danse». Hun har derimot ikke sett seg ferdig med glamorøse antrekk.

Søndag skinte den spreke 70-åringen seg i en flott kjole på den røde løperen under Se og Hørs Kjendisgalla, der hun også tok seg tid til en kjapp prat - blant annet om tiden etter bruddet med ektemannen Odd Drevland.

- Jeg føler meg okay. Det er alltid vanskelig, men jeg har det bra, sier hun til Se og Hør.

Hun giftet med Odd Drevland i 1983, og i november gikk fra hverandre etter 34 år som ektepar. Trude vil derimot ikke ha på seg at hun er på utkikk etter en ny partner.

- Aldri. Jeg har så mange fine venner at jeg klarer meg lenge med det. Det er ikke målet mitt overhodet, konstaterer hun.

Ferdig med menn

Trude, som deltar på Kjendisgallaen for første gang, beskriver singellivet som «helt supert».

- Og så har jeg alle mine vidunderlige homofile venner, som jeg har det så herlig med. Jeg vil ikke bytte dem ut med noen, sier den sprudlende bergenseren, som blant annet menget seg med kjendisstylist Jan Thomas under Kjendisgallaen.

FERDIG MED MENN: Trude Drevland koste seg på Kjendisgallaen. Den sprudlende bergenseren kunne blant annet meddele at hun har mange spennende planer fremover. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FERDIG MED MENN: Trude Drevland koste seg på Kjendisgallaen. Den sprudlende bergenseren kunne blant annet meddele at hun har mange spennende planer fremover. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Du er ferdig med heterofile menn nå?

- Yes! Jeg bare koser meg, smeller det fra Bergens tidligere ordfører.

Koblet av med ferie

For å koble av etter en innholdsrik høst, satte Trude seg på flyet til Jerusalem i desember. Hun ble invitert av sine venninner og takket umiddelbart ja.

- Jeg hadde det helt utrolig. Det var en flott opplevelse. Jeg er religiøs, og det gjorde meg ikke mindre religiøs å være der, sier hun til Se og Hør.​

- Det er en reise man bør ta, det anbefales.

Trude legger til at hun ikke ligger på latsiden etter bruddet. Nå holder hun seg travel med både TV-innspilling og jobbing med Fabian Stang.

- Jeg er på vift hele tiden, så jeg har det kjempebra. Jo mer vift, jo bedre! Nå jobber med TV oget foredrag jeg skal ha med Fabian, så jeg har nok å gjøre.

- Det skal stort sett handle om alle erfaringene vi har i livet. Det kan relateres til både næringsliv og enkeltmennesker. Det gleder vi oss veldig til, både Fabian og jeg.

LES OGSÅ: Leo Ajkic vant prisen for «Årets forbilde»