- Jeg er ferdig med mannfolk

Anne B. Ragde ser seg ikke om etter noen ny kjæreste.

LEI AV MENN: Anne B. Ragde hevder hun ikke har noen planer om å finne seg noen ny kjæreste, siden hun stortrives som singel. Foto: NTB Scanpix
LEI AV MENN: Anne B. Ragde hevder hun ikke har noen planer om å finne seg noen ny kjæreste, siden hun stortrives som singel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forfatteren Anne B. Ragde (53) - som denne høsten er aktuell med boken «Jeg skal gjøre deg så lykkelig» - har vært singel etter at hun for fire år siden skilte seg for tredje gang.

Nå sier hun til Her og Nå at hun ikke ønsker å finne seg noen ny kjæreste.

- Jeg er er ferdig med mannfolk, siteres hun på i Her og Nå.

- Som singel kan jeg bestemme over tiden min, velge hvor og når jeg skal dra på ferie, hva jeg skal spise - og hvordan jeg skal ha det rundt meg. Det føles helt herlig.

Ragde hevder hun kun savner en mann når hun trenger hjelp i hjemmet.

- Når ting skal skrus fast på veggen, og når tunge gjenstander må flyttes på, da tenker jeg at det hadde vært greit med et mannfolk. Men aldri ellers, sier hun til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble gift på 40-års dagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer